CHP Denizli İl Başkanı Çavuşoğlu karantinada

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 22.09.2020 - 08:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

CHP Denizli İl Başkanı Çavuşoğlu karantinada

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eşine yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif sonuç verdiğini belirterek evinde karantinada olacağını bildirdi.   Bülent Nuri Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eşi Nilgün Çavuşoğlu'na yapılan Kovid-19 testinin pozitif çıktığını belirtti.    Kendisi ve oğullarına yapılan testin ise negatif sonuç verdiğini aktaran Çavuşoğlu, "Bir süre karantinada olmamız gerekmektedir. Unutmayın hastalığın nerede ve kime bulaşacağı belli değildir. Bu nedenle gerekli önlemleri almadan dışarıya çıkmayalım." ifadelerini kullandı.    Çavuşoğlu ailesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eşine yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif sonuç verdiğini belirterek evinde karantinada olacağını bildirdi.

 

Bülent Nuri Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, eşi Nilgün Çavuşoğlu'na yapılan Kovid-19 testinin pozitif çıktığını belirtti. 

 

Kendisi ve oğullarına yapılan testin ise negatif sonuç verdiğini aktaran Çavuşoğlu, "Bir süre karantinada olmamız gerekmektedir. Unutmayın hastalığın nerede ve kime bulaşacağı belli değildir. Bu nedenle gerekli önlemleri almadan dışarıya çıkmayalım." ifadelerini kullandı. 

 

Çavuşoğlu ailesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.