CHP Denizli Milletvekili Adayları Belli Oldu!

SİYASET 21.05.2018 - 07:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP Denizli Milletvekili Adayları Belli Oldu!

24 Haziran genel seçimlerinde CHP Denizli milletvekili adayları belli oldu.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Meclisi’nin uzun süreli çalışması sonrasında CHP’yi Denizli’de temsil edecek 8 aday belirlendi.   Denizli’de 27. Dönem Milletvekili olmak için CHP’den 16 aday adayı arasında yapılan değerlendirme sonrasında, Ali Rıza Ertemur, Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Adil Demir gibi isimler listede yer almadı. 24 Haziran genel seçimlerinde Denizli’de CHP’yi temsil edecek adaylar şu şekilde;   CHP Denizli Milletvekili Adayları 1-GÜLİZAR BİÇER KARACA 2-KAZIM ARSLAN 3-H.TEOMAN SANCAR 4-ÜNAL KARAOSMANOĞLU 5-İLHAN ÖZCAN 6-ÖZGÜR SAVAŞ BAYAR 7-ŞENİZ DOĞAN 8-BİLGEHAN BURGUL  

24 Haziran genel seçimlerinde CHP Denizli milletvekili adayları belli oldu.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Meclisi’nin uzun süreli çalışması sonrasında CHP’yi Denizli’de temsil edecek 8 aday belirlendi.

 

Denizli’de 27. Dönem Milletvekili olmak için CHP’den 16 aday adayı arasında yapılan değerlendirme sonrasında, Ali Rıza Ertemur, Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Adil Demir gibi isimler listede yer almadı. 24 Haziran genel seçimlerinde Denizli’de CHP’yi temsil edecek adaylar şu şekilde;

 

CHP Denizli Milletvekili Adayları

1-GÜLİZAR BİÇER KARACA

2-KAZIM ARSLAN

3-H.TEOMAN SANCAR

4-ÜNAL KARAOSMANOĞLU

5-İLHAN ÖZCAN

6-ÖZGÜR SAVAŞ BAYAR

7-ŞENİZ DOĞAN

8-BİLGEHAN BURGUL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.