CHP İl Başkanı Akbaba'dan teşekkür!

SİYASET 14.05.2018 - 15:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP İl Başkanı Akbaba'dan teşekkür!

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Denizli mitingi sonrası yazılı basın açıklaması yaptı. Akbaba; Memleketimle bir kere daha gurur duydum,  iftihar ediyorum, tüm halkımıza müteşekkiriz. " dedi.   Başkan Mahir Akbaba; " Denizli halkı olarak, her yaş, meslek ve siyasi görüşten 10.000lercesiyle 29 Ekim Bulvarı, Özay Gönlüm Meydanında, Cumhurbaşkanı adayı Sn. Muharrem İnce ile buluştuk. Gerek şehre girişte gerek şehirden ayrılırken hemşehrilerimiz, heyecanla bekledikleri Sayın İnce'yi sevgi gösterileri ile ve tüm samimiyetleriyle  bağırlarına bastılar.    Denizli, tüm Türkiye'ye birlik, bereket, huzur ve hoşgörünün bu topraklarda yeniden inşa edilebileceğinin mesajını vermekle kalmadı, kararını da verdi ve TAMAM dedi. Memleketimle bir kere daha gurur duydum,  iftihar ediyorum, tüm halkımıza müteşekkiriz. " dedi.   "Diğer taraftan 16 yıllık yönetimlerinde; Petkim'i, Telekom'u, Tüpraş'ı, Erdemir'i, Tcdd Mersin Limanını, Petro Kimya Holding'i, Galataport'u, şeker fabrikalarını, Cumhuriyet devletinin kalan varlıklarını, fabrika, tesis, arazi, liman, taşınmazlarını satmaya devam eden, göreve geldiği andan itibaren aklını, ruhunu, karakterini kiraya verenlerin sosyal medyada Sayın Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin bir fotoğrafı üzerinden yürüttükleri kampanya tam da kendilerinden beklenilecek davranıştır. Zira kişi kendini nasıl bilirse, karşısındakini de öyle sanır, en yalın anlatımla kişinin fikri ne ise zikri de odur. Ne güzel ki güzelim memleketimizin canım insanları artık bu zihniyetin testisinin içinde ne varsa testinin ağzından da bunun aktığını görmüştür. Ahı alınan gençlerimiz, canı yanan emeklilerimiz, yüreği parçalanan analar, çaresiz babalar, kan ağlayan çiftçilerimiz, siftahsız kepenk kapatan esnafımız bunun hesabını soracaklar.   Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın demokratik ve özgür Türkiye... " dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Denizli mitingi sonrası yazılı basın açıklaması yaptı. Akbaba; Memleketimle bir kere daha gurur duydum,  iftihar ediyorum, tüm halkımıza müteşekkiriz. " dedi.

 

Başkan Mahir Akbaba; " Denizli halkı olarak, her yaş, meslek ve siyasi görüşten 10.000lercesiyle 29 Ekim Bulvarı, Özay Gönlüm Meydanında, Cumhurbaşkanı adayı Sn. Muharrem İnce ile buluştuk. Gerek şehre girişte gerek şehirden ayrılırken hemşehrilerimiz, heyecanla bekledikleri Sayın İnce'yi sevgi gösterileri ile ve tüm samimiyetleriyle  bağırlarına bastılar. 

 

Denizli, tüm Türkiye'ye birlik, bereket, huzur ve hoşgörünün bu topraklarda yeniden inşa edilebileceğinin mesajını vermekle kalmadı, kararını da verdi ve TAMAM dedi. Memleketimle bir kere daha gurur duydum,  iftihar ediyorum, tüm halkımıza müteşekkiriz. " dedi.

 

"Diğer taraftan 16 yıllık yönetimlerinde; Petkim'i, Telekom'u, Tüpraş'ı, Erdemir'i, Tcdd Mersin Limanını, Petro Kimya Holding'i, Galataport'u, şeker fabrikalarını, Cumhuriyet devletinin kalan varlıklarını, fabrika, tesis, arazi, liman, taşınmazlarını satmaya devam eden, göreve geldiği andan itibaren aklını, ruhunu, karakterini kiraya verenlerin sosyal medyada Sayın Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin bir fotoğrafı üzerinden yürüttükleri kampanya tam da kendilerinden beklenilecek davranıştır. Zira kişi kendini nasıl bilirse, karşısındakini de öyle sanır, en yalın anlatımla kişinin fikri ne ise zikri de odur. Ne güzel ki güzelim memleketimizin canım insanları artık bu zihniyetin testisinin içinde ne varsa testinin ağzından da bunun aktığını görmüştür. Ahı alınan gençlerimiz, canı yanan emeklilerimiz, yüreği parçalanan analar, çaresiz babalar, kan ağlayan çiftçilerimiz, siftahsız kepenk kapatan esnafımız bunun hesabını soracaklar.

 

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın demokratik ve özgür Türkiye... " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.