CHP İl Başkanı Akbaba : Saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz...

SİYASET 05.11.2018 - 14:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP İl Başkanı Akbaba : Saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz...

Cumhuriyet Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba ölümünün 12. yıldönümü'nde Eski başbakanlardan Bülent Ecevit için bir mesaj yayınladı.       Cumhuriyet Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba yayınladığı mesajında ; Gazeteci, şair ve yazar. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı...   Siyaset hayatı boyunca, " Devletin malı deniz " ifadesinden uzak durarak, memleketin dört bir yanına imzasını atan bir devlet adamı olarak :   " Ben sadece görevimi yaptım, görevimizi yaptığımız için övünemeyiz " diyecek kadar görev bilincinde,   " Bizim iki gücümüz var Hak ve Halk " diyecek kadar inançlı ve halkçı,   " Yalnız Türklere değil, Rumlara da barış getireceğiz " diyecek kadar savaş karşıtı,   " Toprak işleyenin, su kullananın " diyecek kadar emeğe saygılı,   " Eğer tribünden sahaya inmezseniz, korkarım biri çıkar, düdüğü çalar, oyun bitti herkes evine der " diyecek kadar gerçeklerin farkında ve kararlılıkla mücadeleci,   " Gençlik Kolları, partinin yan gücü değil, öz gücüdür " diyecek kadar gençliğe değer veren,   " Biz milliyetçiliği Ege'nin serin ve derin sularına, Afyon'un haşhaş tarlalarına ve Kıbrıs'ın Beşparmak Dağları'na yazdık " diyecek kadar vatansever bir isimdir Mustafa Bülent Ecevit.   İşte Cumhuriyetimiz, Halkımız, Partimiz ve Denizlimiz için böylesine bizden ve bizlerde emeği, hakkı olan bir ismi CHP'nin 3. Genel Başkanı Bülent Ecevit'i vefat yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz." ifadelerini kullandı.    

Cumhuriyet Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba ölümünün 12. yıldönümü'nde Eski başbakanlardan Bülent Ecevit için bir mesaj yayınladı.

 

 

 

Cumhuriyet Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba yayınladığı mesajında ;

Gazeteci, şair ve yazar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı...

 

Siyaset hayatı boyunca, " Devletin malı deniz " ifadesinden uzak durarak, memleketin dört bir yanına imzasını atan bir devlet adamı olarak :

 

" Ben sadece görevimi yaptım, görevimizi yaptığımız için övünemeyiz " diyecek kadar görev bilincinde,

 

" Bizim iki gücümüz var Hak ve Halk " diyecek kadar inançlı ve halkçı,

 

" Yalnız Türklere değil, Rumlara da barış getireceğiz " diyecek kadar savaş karşıtı,

 

" Toprak işleyenin, su kullananın " diyecek kadar emeğe saygılı,

 

" Eğer tribünden sahaya inmezseniz, korkarım biri çıkar, düdüğü çalar, oyun bitti herkes evine der " diyecek kadar gerçeklerin farkında ve kararlılıkla mücadeleci,

 

" Gençlik Kolları, partinin yan gücü değil, öz gücüdür " diyecek kadar gençliğe değer veren,

 

" Biz milliyetçiliği Ege'nin serin ve derin sularına, Afyon'un haşhaş tarlalarına ve Kıbrıs'ın Beşparmak Dağları'na yazdık " diyecek kadar vatansever bir isimdir Mustafa Bülent Ecevit.

 

İşte Cumhuriyetimiz, Halkımız, Partimiz ve Denizlimiz için böylesine bizden ve bizlerde emeği, hakkı olan bir ismi CHP'nin 3. Genel Başkanı Bülent Ecevit'i vefat yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.