CHP İl Başkanı Akbaba: “Saygıyla eğiliyoruz”

SİYASET 19.09.2018 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP İl Başkanı Akbaba: “Saygıyla eğiliyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Av. Mahir Akbaba, Sakarya Meydan Muhaberesi’nin kazanılmasından sonra, 19 Eylül 1921 tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından " Mareşal " rütbesi ve " Gazi " ünvanı verilen Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e ve bu tarihe atfen her yıl 19 Eylül günü düzenlenen " Gaziler Günü " vesilesiyle bir basın açıklaması yaptı.   Akbaba: " Ay yıldızlı bayrağımızın bu topraklarda ilelebet, özgürce dalgalanması için vatan uğruna ve bizler evlerimizde rahatça uyuyabilelim diye ruhları pahasına canlarını ortaya koyan, kan veren, kendilerinden ve bedenlerinden vazgeçen, bacağını, kolunu, gözünü kaybeden, yaralanan ama kurşun gibi dimdik duran başta Gazi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tüm kahraman gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz. " dedi.   Gerek vatan savunmasında, gerek terör lanetine karşı mücadelede, Gazilerimiz gözümüzde ve gönlümüzde unutulmayacak birer kahraman olmanın ötesinde, hem kendileri hem de aileleri başımızın da tacıdırlar. Her türlü sıkıntı ve sorunlarında yanlarındayız.   Haklarında ne söylesek ne yazsak bir eksiklik olacağı bilinciyle tüm Kahraman Gazilerimize ve ailelerine selam olsun. " dedi.  

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Av. Mahir Akbaba, Sakarya Meydan Muhaberesi’nin kazanılmasından sonra, 19 Eylül 1921 tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından " Mareşal " rütbesi ve " Gazi " ünvanı verilen Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e ve bu tarihe atfen her yıl 19 Eylül günü düzenlenen " Gaziler Günü " vesilesiyle bir basın açıklaması yaptı.

 

Akbaba: " Ay yıldızlı bayrağımızın bu topraklarda ilelebet, özgürce dalgalanması için vatan uğruna ve bizler evlerimizde rahatça uyuyabilelim diye ruhları pahasına canlarını ortaya koyan, kan veren, kendilerinden ve bedenlerinden vazgeçen, bacağını, kolunu, gözünü kaybeden, yaralanan ama kurşun gibi dimdik duran başta Gazi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tüm kahraman gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz. " dedi.

 

Gerek vatan savunmasında, gerek terör lanetine karşı mücadelede, Gazilerimiz gözümüzde ve gönlümüzde unutulmayacak birer kahraman olmanın ötesinde, hem kendileri hem de aileleri başımızın da tacıdırlar. Her türlü sıkıntı ve sorunlarında yanlarındayız.

 

Haklarında ne söylesek ne yazsak bir eksiklik olacağı bilinciyle tüm Kahraman Gazilerimize ve ailelerine selam olsun. " dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.