Chp İl Başkanı Ali Rıza Ertemur İstifa Etti

DENİZLİ 26.04.2018 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Chp İl Başkanı Ali Rıza Ertemur İstifa Etti

CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa etti   Erken seçim kararının alınmasının ardından süreç hızla ilerliyor. Milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlileri ve siyasi parti yöneticilerine tanının süre bugün sona eriyor.   CHP’de de son gün hareketli anlar yaşanıyor. CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa etti. Ertemur, istifasının ardından aday adaylığı için CHP Genel Merkezi’ne başvuruda bulunacak

CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa etti

 

Erken seçim kararının alınmasının ardından süreç hızla ilerliyor. Milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlileri ve siyasi parti yöneticilerine tanının süre bugün sona eriyor.

 

CHP’de de son gün hareketli anlar yaşanıyor. CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa etti. Ertemur, istifasının ardından aday adaylığı için CHP Genel Merkezi’ne başvuruda bulunacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.