CHP'li Akbaba’dan “Anneler Günü” Mesajı

GÜNDEM 12.05.2018 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP'li Akbaba’dan “Anneler Günü” Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Av.Mahir Akbaba, “Anneler Günü” dolayısı ile mesaj yayınladı.   Akbaba; “Anneler; dünyadaki koşulsuz sevginin kaynağı, hayatı anlamlı kılan en değerli varlığımızdır. Sağlıklı, başarılı ve dürüst bir toplum yapısını, anne sevgisi ile inşa edebiliriz. Bireylerin yetişmesinde en büyük pay annelere aittir. Karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle bizleri büyüterek, topluma en iyi şekilde hazırlayan annelerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi, mutlu ve güvenli, kaygılardan uzak bir hayat sürmeleri, şüphesiz yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için de vazgeçilmez bir önem taşımaktadır.   Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz bunun sözünü veriyoruz. Anneler içiniz rahat etsin çocuklarınızın teminatı biziz. Sevginin sembolü olan fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren annelerimizin Anneler gününü içtenlikle kutlar; Sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Av.Mahir Akbaba, “Anneler Günü” dolayısı ile mesaj yayınladı.

 

Akbaba; “Anneler; dünyadaki koşulsuz sevginin kaynağı, hayatı anlamlı kılan en değerli varlığımızdır. Sağlıklı, başarılı ve dürüst bir toplum yapısını, anne sevgisi ile inşa edebiliriz. Bireylerin yetişmesinde en büyük pay annelere aittir. Karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle bizleri büyüterek, topluma en iyi şekilde hazırlayan annelerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi, mutlu ve güvenli, kaygılardan uzak bir hayat sürmeleri, şüphesiz yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için de vazgeçilmez bir önem taşımaktadır.

 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz bunun sözünü veriyoruz. Anneler içiniz rahat etsin çocuklarınızın teminatı biziz. Sevginin sembolü olan fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren annelerimizin Anneler gününü içtenlikle kutlar; Sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.