CHP’li Başkanın araç lastiklerini kestiler

DENİZLİ 19.10.2017 - 15:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

CHP’li Başkanın araç lastiklerini kestiler

CHP Çameli İlçe Başkanı Bahtiyar Akyol'un aracı kimliği belirsiz kişi veya kişiler taradından kasici aletle kesildi.   Olay, dün gece saat 21:00 ile sabah saat 07:00 arasında Çameli Yeni Mahalle 15 Temmuz Şehitler Caddesi No: 4’teki apartmanın önünde meydana geldi. Park halindeki Başkan Bahtiyar Akyol’un araç lastikleri kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından kesici alet kullanılarak zarar verildi. Sabah evinden çıkan ilçe başkanı Akyol aracının lastiklerinin patlamış olduğunu gördü. Başkan Akyol, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri araç ve çevresinde inceleme yaptı.   Başkan Akyol, "Sabah kalktık ve geldik aracımın dört lastiği birden kesilmiş. Hiç bir kimse ile husumetinin ve kavgasının olmadığını belirterek, olayı yapanlardan şikayetçiyim." dedi. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

CHP Çameli İlçe Başkanı Bahtiyar Akyol'un aracı kimliği belirsiz kişi veya kişiler taradından kasici aletle kesildi.

 

Olay, dün gece saat 21:00 ile sabah saat 07:00 arasında Çameli Yeni Mahalle 15 Temmuz Şehitler Caddesi No: 4’teki apartmanın önünde meydana geldi. Park halindeki Başkan Bahtiyar Akyol’un araç lastikleri kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından kesici alet kullanılarak zarar verildi.


Sabah evinden çıkan ilçe başkanı Akyol aracının lastiklerinin patlamış olduğunu gördü. Başkan Akyol, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri araç ve çevresinde inceleme yaptı.

 

Başkan Akyol, "Sabah kalktık ve geldik aracımın dört lastiği birden kesilmiş. Hiç bir kimse ile husumetinin ve kavgasının olmadığını belirterek, olayı yapanlardan şikayetçiyim." dedi.

Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.