CHP’li Kazım Arslan’dan şehit açıklaması

SİYASET 05.09.2016 - 08:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

CHP’li Kazım Arslan’dan şehit açıklaması

denizli haber / denizli 20 haber / CHP’li Kazım Arslan’dan şehit açıklaması

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, üst üste gelen şehit haberleri nedeniyle derin üzüntü içinde olduklarını bildirdi.  Milletvekili Arslan, terör saldırıları sonucunda üst üste gelen şehit haberleri üzerine bir açıklamada bulundu. Terör örgütlerinin sesinin ve eylemlerinin devletin sesinden daha çok çıkmasının bir güvenlik alarmı olduğunu söyleyen Arslan, “Terörle mücadele eden milletin ordusunun ve askerinin 1 günde 20 şehit vermenin derin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Yine içimiz yanıyor, yine analar ağlıyor. Lanet olası terörden dolayı şehit olan şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve ulusumuza başsağlığı diliyorum” dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber / CHP’li Kazım Arslan’dan şehit açıklaması

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, üst üste gelen şehit haberleri nedeniyle derin üzüntü içinde olduklarını bildirdi. 


Milletvekili Arslan, terör saldırıları sonucunda üst üste gelen şehit haberleri üzerine bir açıklamada bulundu.


Terör örgütlerinin sesinin ve eylemlerinin devletin sesinden daha çok çıkmasının bir güvenlik alarmı olduğunu söyleyen Arslan, “Terörle mücadele eden milletin ordusunun ve askerinin 1 günde 20 şehit vermenin derin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Yine içimiz yanıyor, yine analar ağlıyor. Lanet olası terörden dolayı şehit olan şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve ulusumuza başsağlığı diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.