CHP’li meclis üyesi partisinden ihraç edildi

SİYASET 15.01.2017 - 16:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

CHP’li meclis üyesi partisinden ihraç edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi CHP’li meclis üyesi Bekir Çapar, partisinin Bekilli ilçe teşkilatının talebi üzerine partiden ihraç edildi.

Bekilli Belediyesi CHP’li meclis üyesi Bekir Çapar, geçen haftalarda Cumhuriyet Halk Partisi Bekilli ilçe teşkilatının talebi üzerine disipline sevk edilmesinin ardından partisinden ihraç edildi. geçtiğimiz günlerde disiplin kuruluna sevk edilmesi gündeme gelmesinin ardından ihraç kararın verildiği açıklandı. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Haşim Teoman Sancar, kendisine her hangi yazılı bir kararın tebliğ edilmediğini, ancak ihraç edildiğinden haberdar olduğunu ifade etti. Kararın Bekilli ilçe teşkilatının talebi üzerine alındığını ifade eden Sancar, kararın yazılı olarak pazartesi günü kendisine iletileceğini belirtti.
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi CHP’li meclis üyesi Bekir Çapar, partisinin Bekilli ilçe teşkilatının talebi üzerine partiden ihraç edildi.

Bekilli Belediyesi CHP’li meclis üyesi Bekir Çapar, geçen haftalarda Cumhuriyet Halk Partisi Bekilli ilçe teşkilatının talebi üzerine disipline sevk edilmesinin ardından partisinden ihraç edildi. geçtiğimiz günlerde disiplin kuruluna sevk edilmesi gündeme gelmesinin ardından ihraç kararın verildiği açıklandı.


Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Haşim Teoman Sancar, kendisine her hangi yazılı bir kararın tebliğ edilmediğini, ancak ihraç edildiğinden haberdar olduğunu ifade etti. Kararın Bekilli ilçe teşkilatının talebi üzerine alındığını ifade eden Sancar, kararın yazılı olarak pazartesi günü kendisine iletileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.