CHP'li Sancar: "AKP'yi kaybetme korkusu sardı"

SİYASET 01.12.2018 - 16:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP'li Sancar: "AKP'yi kaybetme korkusu sardı"

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar Denizli’de İYİ Parti adayının destekleneceği iddialarını yalanladı ve “her iki partinin görüşmeleri devam ediyor, basına yansıyan haberler hayal ürünü niteliğindedir” ifadesini kullandı.   Sancar şöyle konuştu: “Denizli ili Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da özel önem verdiği bir seçim bölgesi. 2019 yılındaki seçimlerde Denizli’yi alacağımızı ilk ağızdan ifade etti. Denizli’de parti olarak oldukça güçlüyüz. Zaten 2014 yılında çok az bir oy farkıyla kaybettik seçimi. AKP’yi bunun sancısı almış, kullandığı medya gücüyle spekülatif ve yalan haberler yaymaya hız vermiştir. Seçimi çok az bir oyla kaybetmiş bir partinin Denizli gibi önemli bir metropolde aday çıkarmayacağını ortaya atmak AKP aklıdır. Bu akıl matematik bilimine aykırıdır. Kimse dereyi görmeden paçaları sıvamaya başlamasın!”   İYİ Parti ile genel merkezler düzeyinde görüşme ve temasların devam ettiğini kaydeden CHP’li Sancar sözlerini şöyle sürdürdü: "İYİ Parti ile genel merkez düzeyinde görüşmeler ve temaslar devam ediyor. Bu görüşmeler ilkeler üzerinden sürdürülüyor. Bir ittifak sağlanırsa bunun adı ilkeler ittifakı olacaktır. İlkesel bir ittifakın kaybedeni olmaz. Şu aşamada hem bizim hem İYİ Parti’nin çalışmaları sürüyor. Partimizin aday çıkarmayıp İYİ Parti adayını destekleyeceği şeklindeki 'asparagas' haberlere itibar edilmemelidir. Bu haberler bilinçli olarak üretilmektedir. Amaçlanan her iki partiye zarar verip, aradan çıkmaktır.    AKP kaybedeceğini anlamıştır ve suyu bulandırma çabası içine girmiştir. Şu unutulmasın ki korkunun ecele faydası yok.  Bizler bu oyuna gelmeyeceğiz ve Denizlimizi AKP’den kurtaracağız. Partimizin de İYİ Parti’nin de oldukça değerli aday adayları vardır. Bu isimlere yalan, yanlış haber ve ithamlarla saldırılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Yakın zamanda herkes adayımızı görecek” dedi.  

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar Denizli’de İYİ Parti adayının destekleneceği iddialarını yalanladı ve “her iki partinin görüşmeleri devam ediyor, basına yansıyan haberler hayal ürünü niteliğindedir” ifadesini kullandı.

 

Sancar şöyle konuştu: “Denizli ili Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da özel önem verdiği bir seçim bölgesi. 2019 yılındaki seçimlerde Denizli’yi alacağımızı ilk ağızdan ifade etti. Denizli’de parti olarak oldukça güçlüyüz. Zaten 2014 yılında çok az bir oy farkıyla kaybettik seçimi. AKP’yi bunun sancısı almış, kullandığı medya gücüyle spekülatif ve yalan haberler yaymaya hız vermiştir. Seçimi çok az bir oyla kaybetmiş bir partinin Denizli gibi önemli bir metropolde aday çıkarmayacağını ortaya atmak AKP aklıdır. Bu akıl matematik bilimine aykırıdır. Kimse dereyi görmeden paçaları sıvamaya başlamasın!”

 

İYİ Parti ile genel merkezler düzeyinde görüşme ve temasların devam ettiğini kaydeden CHP’li Sancar sözlerini şöyle sürdürdü: "İYİ Parti ile genel merkez düzeyinde görüşmeler ve temaslar devam ediyor. Bu görüşmeler ilkeler üzerinden sürdürülüyor. Bir ittifak sağlanırsa bunun adı ilkeler ittifakı olacaktır. İlkesel bir ittifakın kaybedeni olmaz. Şu aşamada hem bizim hem İYİ Parti’nin çalışmaları sürüyor. Partimizin aday çıkarmayıp İYİ Parti adayını destekleyeceği şeklindeki 'asparagas' haberlere itibar edilmemelidir. Bu haberler bilinçli olarak üretilmektedir. Amaçlanan her iki partiye zarar verip, aradan çıkmaktır. 

 

AKP kaybedeceğini anlamıştır ve suyu bulandırma çabası içine girmiştir. Şu unutulmasın ki korkunun ecele faydası yok.  Bizler bu oyuna gelmeyeceğiz ve Denizlimizi AKP’den kurtaracağız. Partimizin de İYİ Parti’nin de oldukça değerli aday adayları vardır. Bu isimlere yalan, yanlış haber ve ithamlarla saldırılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Yakın zamanda herkes adayımızı görecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.