CHP’li Sancar’ın istifası ortalığı karıştırdı

GÜNDEM 01.03.2021 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

CHP’li Sancar’ın istifası ortalığı karıştırdı

Dün CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar yaptığı paylaşım ile partisinden istifa etti. Konuyla ilgili olarak paylaşım yapan Melih Gökçek ve gazeteci Yalçın Bayer CHP'den yeni bir skandalın patlak verdiğini aktardı. Gökçek, "Bu olayın altından kalkamazlar" derken, Bayer, "Ayıp diye nitelendirilen bu skandalın altından nasıl kalkacaklar" dedi.   CHP'de art arda gelen milletvekili istifalarına bir yenisi dün eklendi. Partinin Denizli Milletvekili Teoman Sancar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile CHP'den istifa ettiğini açıkladı.     İSTİFANIN NEDENİ MERAK EDİLDİ Sancar'ın Muharrem İnce'nin partisine geçeceği iddiaları gündemdeki yerini korurken, Partiye yeni katılan üyelere rozet takan Sancar'ın bir gün sonra istifa etmesi kafalarda soru işareti bırakmıştı.   GÖKÇEK İLK PAYLAŞIMINI SİLDİ Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Sancar'ı kutlayan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kısa sürede paylaşımını sildi ve yeni bir paylaşım yaptı.     "CHP BU OLAYIN ALTINDAN KALKAMAZ" Gökçek yaptığı paylaşımda, "CHP Milletvekili Teoman Sancar hakkında 'Sizi Kutluyorum' diye tweet atmıştım, tweetimi sildim. Çünkü Teoman Sancar'ın istifası onurlu bir istifa değilmiş. Nedeni duyulduğunda yer yerinden oynayacak. CHP bu olayın altından kalkamaz. Ancak o kadar söyleyebilirim. Felaket ötesi" ifadelerine yer verdi.     HÜRRİYET YAZARI DA PAYLAŞTI! Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer de Teoman Sancar'ın istifasıyla ilgili aynı şüpheleri dile getirdi. Bayer yaptığı paylaşımda: "Denizli Mv. Teoman Sancar CHP'den istifa etti. İşin başka bir tarafı varmış! Bizi arayan CHP'liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. 'Ayıp' diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP" ifadelerini kullandı.

Dün CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar yaptığı paylaşım ile partisinden istifa etti. Konuyla ilgili olarak paylaşım yapan Melih Gökçek ve gazeteci Yalçın Bayer CHP'den yeni bir skandalın patlak verdiğini aktardı. Gökçek, "Bu olayın altından kalkamazlar" derken, Bayer, "Ayıp diye nitelendirilen bu skandalın altından nasıl kalkacaklar" dedi.

 

CHP'de art arda gelen milletvekili istifalarına bir yenisi dün eklendi. Partinin Denizli Milletvekili Teoman Sancar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

 

 

İSTİFANIN NEDENİ MERAK EDİLDİ

Sancar'ın Muharrem İnce'nin partisine geçeceği iddiaları gündemdeki yerini korurken, Partiye yeni katılan üyelere rozet takan Sancar'ın bir gün sonra istifa etmesi kafalarda soru işareti bırakmıştı.

 

GÖKÇEK İLK PAYLAŞIMINI SİLDİ

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Sancar'ı kutlayan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kısa sürede paylaşımını sildi ve yeni bir paylaşım yaptı.

 

 

"CHP BU OLAYIN ALTINDAN KALKAMAZ"

Gökçek yaptığı paylaşımda, "CHP Milletvekili Teoman Sancar hakkında 'Sizi Kutluyorum' diye tweet atmıştım, tweetimi sildim. Çünkü Teoman Sancar'ın istifası onurlu bir istifa değilmiş. Nedeni duyulduğunda yer yerinden oynayacak. CHP bu olayın altından kalkamaz. Ancak o kadar söyleyebilirim. Felaket ötesi" ifadelerine yer verdi.

 

 

HÜRRİYET YAZARI DA PAYLAŞTI!

Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer de Teoman Sancar'ın istifasıyla ilgili aynı şüpheleri dile getirdi. Bayer yaptığı paylaşımda: "Denizli Mv. Teoman Sancar CHP'den istifa etti. İşin başka bir tarafı varmış! Bizi arayan CHP'liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. 'Ayıp' diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.