CHP'li Varlıker'den zehir-zemberek açıklama!

SİYASET 04.10.2018 - 12:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP'li Varlıker'den zehir-zemberek açıklama!

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, yaptığı yazılı açıklamada, Denizli basınında yer alan haberler üzerine, Merkezefendi Belediyesi'nde çalışan işçilerin çıkarılacağı iddiasına istinaden,  "Hak mı bu Subaşıoğlu ?  Böylesine bir krizde bu insanları açlığa terk etmeniz hak mı ? Ayıptır! Yazıklar olsun! " dedi.   Varlıker'in zehir zemberek yaptığı yazılı açıklamasında, " Bugünün gündemine düşen üzücü haber ise Merkezefendi Belediyesi'nden geldi. 15 Ekim tarihine kadar sayısı 150'yi bulacak belediye personeli işten çıkarılmaya başlandı. Her fırsatta ekonomik kriz yok diyen AKP kurmayları bir kez daha gerçeklerle yüzleşmiş  ve söyledikleriyle de çelişmiş oldu. Cuma günü Merkezefendi Belediye Meclis toplantısında Subaşıoğlu'na parti grubumuz bu büyük sorunu soracaktır. Ekonomik kriz ve tasarruf nedeniyle iş akdine son verdiği personeli için ne cevap verecek, merak ediyoruz. Son derece kötü ekonomik süreçten geçiyoruz. Böyle buhranlı dönemlerde emekçi belediye personelini güvencesiz, umutsuz ve maaşsız bırakmaya kimsenin hakkı yoktur.   "31 MART TARİHİNDEN SONRA HEPİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ" Gösterişli ve görkemli açılışlara yüz binlerce lira para harcayan Merkezefendi Belediyesi, tasarruf önlemleri çerçevesinde çareyi asgari ücretle çalıştırdığı emekçi işçiyi kapı önüne koymakta mı buluyor?   Merkezefendi Belediyesi'ni kazandığımız 31 Mart tarihinden sonra bizim tasarrufumuz makam arabalarından olacaktır,  şatafatlı açılışlara son vererek olacaktır, bilboardlara, afişlere ve her türlü reklamlara ödenen bütçeyi kısarak  olacaktır. Ama asla alın terinden olmayacaktır!..   "NE ZAMAN AÇTIN, NE ZAMAN KOVDUN" İşten çıkarılmalar özellikle yeni açılan tesislerdeki temizlik işçilerini, teknisyenleri, kafetarya çalışanlarını, güvenlik görevlilerini ve şoförleri kapsıyor. Ornaz Vadisi, Bereketler Toplantı-Sergi Salonu ve Merkezefendi Kültür Merkezi açılışlarını şova dönüştürüp çok büyük paralar harcayan belediyemiz, ne yazıktır ki içindeki personele sahip çıkamamıştır. O mekanları güzelleştirecek ve o mekanlara anlam katacak emekçilerimizi işten çıkartarak tasarruf yapılmaz. Bu insafsızlıktır.   Biz buna duyarsız kalamayız. Hak mı bu, böylesine bir krizde bu insanları açlığa terk etmeniz. Ayıptır! Yazıklar olsun! Subaşıoğlu,  Allah'tan da mı korkmuyorsunuz? İşten çıkarılan güvenlik görevlilerine her türlü hukuki desteği vermeye hazırız. CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığımıza başvurulması halinde dertleri dinlenecek ve mağduriyetlerin giderilmesi için her türlü yardım yapılacaktır. Unutulmamalıdır ki 31 Mart 2019 tarihinden sonra bizim belediyecilik anlayışımız ile hepiniz işinizin başına geri döneceksiniz" dedi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, yaptığı yazılı açıklamada, Denizli basınında yer alan haberler üzerine, Merkezefendi Belediyesi'nde çalışan işçilerin çıkarılacağı iddiasına istinaden,  "Hak mı bu Subaşıoğlu ?  Böylesine bir krizde bu insanları açlığa terk etmeniz hak mı ? Ayıptır! Yazıklar olsun! " dedi.

 

Varlıker'in zehir zemberek yaptığı yazılı açıklamasında, " Bugünün gündemine düşen üzücü haber ise Merkezefendi Belediyesi'nden geldi. 15 Ekim tarihine kadar sayısı 150'yi bulacak belediye personeli işten çıkarılmaya başlandı. Her fırsatta ekonomik kriz yok diyen AKP kurmayları bir kez daha gerçeklerle yüzleşmiş  ve söyledikleriyle de çelişmiş oldu. Cuma günü Merkezefendi Belediye Meclis toplantısında Subaşıoğlu'na parti grubumuz bu büyük sorunu soracaktır. Ekonomik kriz ve tasarruf nedeniyle iş akdine son verdiği personeli için ne cevap verecek, merak ediyoruz. Son derece kötü ekonomik süreçten geçiyoruz. Böyle buhranlı dönemlerde emekçi belediye personelini güvencesiz, umutsuz ve maaşsız bırakmaya kimsenin hakkı yoktur.

 

"31 MART TARİHİNDEN SONRA HEPİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Gösterişli ve görkemli açılışlara yüz binlerce lira para harcayan Merkezefendi Belediyesi, tasarruf önlemleri çerçevesinde çareyi asgari ücretle çalıştırdığı emekçi işçiyi kapı önüne koymakta mı buluyor?

 

Merkezefendi Belediyesi'ni kazandığımız 31 Mart tarihinden sonra bizim tasarrufumuz makam arabalarından olacaktır,  şatafatlı açılışlara son vererek olacaktır, bilboardlara, afişlere ve her türlü reklamlara ödenen bütçeyi kısarak  olacaktır. Ama asla alın terinden olmayacaktır!..

 

"NE ZAMAN AÇTIN, NE ZAMAN KOVDUN"

İşten çıkarılmalar özellikle yeni açılan tesislerdeki temizlik işçilerini, teknisyenleri, kafetarya çalışanlarını, güvenlik görevlilerini ve şoförleri kapsıyor.

Ornaz Vadisi, Bereketler Toplantı-Sergi Salonu ve Merkezefendi Kültür Merkezi açılışlarını şova dönüştürüp çok büyük paralar harcayan belediyemiz, ne yazıktır ki içindeki personele sahip çıkamamıştır. O mekanları güzelleştirecek ve o mekanlara anlam katacak emekçilerimizi işten çıkartarak tasarruf yapılmaz. Bu insafsızlıktır.

 

Biz buna duyarsız kalamayız. Hak mı bu, böylesine bir krizde bu insanları açlığa terk etmeniz. Ayıptır! Yazıklar olsun! Subaşıoğlu,  Allah'tan da mı korkmuyorsunuz? İşten çıkarılan güvenlik görevlilerine her türlü hukuki desteği vermeye hazırız. CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığımıza başvurulması halinde dertleri dinlenecek ve mağduriyetlerin giderilmesi için her türlü yardım yapılacaktır. Unutulmamalıdır ki 31 Mart 2019 tarihinden sonra bizim belediyecilik anlayışımız ile hepiniz işinizin başına geri döneceksiniz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.