CHP, LÖSEV'e destek verdi

YAŞAM 06.11.2018 - 09:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP, LÖSEV'e destek verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga VARLIKER 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.                                                                                        İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Varlıker ve partililer maske taktı, Lösev'e destek verdi.     Varlıker yaptığı açıklamarda şu görüşlere yer verdi ; "20 sene önce başladıkları bu yolculukta on binlerce lösemili çocuk ve kanser hastasının hayatını kurtardılar. Lösemili Çocuklar Vakfı, 1990’lı yıllarda lösemili çocuklarımız için olan 20 iyileşme oranını bugün 92’nin üzerine taşımanın haklı gururu ile çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bu büyük başarı hikayesinin gerçek kahramanlarına bir bakalım; - Herşeyden önce en zor anlarda bile direnerek bu savaşı kazanan lösemili çocuklarımız, canlarımız. - Hastaların ücretsiz tedavilerini gerçekleştiren, onlara maddi, sosyal ve psikolojik destek veren uzman lösev ekibi. - Kanser hastalarını ve bu güzel kalpli ekibi yalnız bırakmayan çok değerli gönüllüler ve bağışçılar. İşte bu 3 kahramanı,  “20 yıldır bizim hayatımız çocuklarımız” şiarı ile birleştiren Lösev'e ne kadar teşekkür etsek azdır. İyi ki varsınız.             Bizlere düşen görev ise, desteklerimizle ve bağışlarımızla, binlerce çocuk ve kanser hastasını yaşama bağlamaktır. Bu zorlu mücadelede Lösev'e güç, çocuklarımıza mutluluk vermektir. Çünkü biliyoruz ki mutluluk paylaştıkça artar.             Sevgili çocuklarımız sizleri çok seviyoruz ve mücadelenize sonuna kadar destek veriyoruz."                                                                                                  

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga VARLIKER 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.

 

 

                                                                                  

İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Varlıker ve partililer maske taktı, Lösev'e destek verdi.

 

 

Varlıker yaptığı açıklamarda şu görüşlere yer verdi ;

"20 sene önce başladıkları bu yolculukta on binlerce lösemili çocuk ve kanser hastasının hayatını kurtardılar. Lösemili Çocuklar Vakfı, 1990’lı yıllarda lösemili çocuklarımız için olan 20 iyileşme oranını bugün 92’nin üzerine taşımanın haklı gururu ile çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Bu büyük başarı hikayesinin gerçek kahramanlarına bir bakalım;

- Herşeyden önce en zor anlarda bile direnerek bu savaşı kazanan lösemili çocuklarımız, canlarımız.

- Hastaların ücretsiz tedavilerini gerçekleştiren, onlara maddi, sosyal ve psikolojik destek veren uzman lösev ekibi.

- Kanser hastalarını ve bu güzel kalpli ekibi yalnız bırakmayan çok değerli gönüllüler ve bağışçılar.

İşte bu 3 kahramanı,  “20 yıldır bizim hayatımız çocuklarımız” şiarı ile birleştiren

Lösev'e ne kadar teşekkür etsek azdır. İyi ki varsınız.

            Bizlere düşen görev ise, desteklerimizle ve bağışlarımızla, binlerce çocuk ve kanser hastasını yaşama bağlamaktır. Bu zorlu mücadelede Lösev'e güç, çocuklarımıza mutluluk vermektir. Çünkü biliyoruz ki mutluluk paylaştıkça artar.

            Sevgili çocuklarımız sizleri çok seviyoruz ve mücadelenize sonuna kadar destek veriyoruz."

 

                                                                                       

 

 




 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.