CHP Merkezefendi Adayı Doğan, kök hücre bağışı kampanyasına destek verdi

DENİZLİ 21.01.2019 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP Merkezefendi Adayı Doğan, kök hücre bağışı kampanyasına destek verdi

Lösemi hastası 3,5 yaşındaki Öykü Arin için başlatılan kampanyaya kök hücre bağışında bulunarak destek veren CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan,  yaşam savaşı verenler için “Onlara yalnız ve çaresiz olmadıklarını göstermeliyiz” derken, göreve geldiklerinde önceliklerinin çocuklar olacağını vurguladı.   CHP MERKEZEFENDİ İLÇE ÖRGÜTÜ Lösemi hastası Öykü Arin için düzenlenen kök hücre bağışı kampanyasına destek veren Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, herkesi kan bağışı konusunda duyarlı olmaya çağırdı.   ÇARESİZ VE YALNIZ OLMADIKLARINI GÖSTERELİM Sağlıklarına kavuşmak için ilik nakli bekleyen çocuklar için kök hücre bağışında bulunan CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan’a anlamlı kampanyada ilçe gençlik kolları üyeleri de destek verdi. “Öykü hepimizin evladı olabilirdi. Hayatta en zor şey çaresizlik ve yalnızlıktır. Lütfen bu insanlara, küçük Öykü’ye, Öykü gibi binlerce insanımıza çaresiz olmadıklarını, yalnız olmadıklarını gösterelim” diye konuştu. TARTIŞMASIZ ÖNCELİĞİMİZ “Bizim önceliğimiz tartışmasız çocuklardır” diyen CHP Merkezefendi Adayı Doğan, “Göreve geldiğimizde bunu açıkça göreceksiniz” dedi. Doğan, bu konuda farkındalık oluşturmak için her türlü göreve hazır olduklarını da ifade etti.   SİYASETE KADIN ELİ DEĞMELİ Alana inerek seçim çalışmalarına başlayan CHP’li Doğan’ın gün içindeki duraklarından biri de, Denizli Barosu ve Kadın Adayları Destekleme Derneği tarafından organize edilen Yerel Yönetimler Eğitimi etkinliğiydi. Kadın meclis üyesi adayları ve muhtar adaylarının katılımı ile gerçekleştirilen ve 2 gün sürecek olan etkinlikte konuşan Doğan, “Kadın elinin değdiği her yer güzelleşir, kadınlar toplumun her noktasında geleceğin inşa edicileri olmuşlardır. Bu süreçte de kadın aday ve yönetici sayısının artarak temsilde dengenin sağlanması önemlidir” dedi. GENÇ MESLEKTAŞINA DESTEK OLDU Doğan’ın gün içindeki bir başka durağı, genç meslektaşının hizmete açtığı hukuk bürosu oldu. Av. Buse Bergamalı’nın Hukuk Bürosu açılışına katılan Doğan, hukuka güvenin azaldığı bir süreç yaşandığını belirtirken “Adalete güveni arttıracak, genç ve cesur avukatlara ihtiyacımız var. Genç meslektaşım Buse Bergamalı’nın bu süreçte ortaya koyacağı çalışmalarla, adaletin ve güvenin yeniden tesisi açısından önemli bir misyonu olduğunu düşünüyorum. Kendisine iş yaşantısında başarılar diliyorum” dedi.   MİLLET İTTİFAKININ İLK TOPLANTISI Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı’nda Millet İttifakı’nın İYİ Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve beraberindeki heyetle bir araya gelen Şeniz Doğan, “Bugün Millet İttifakının Denizli’deki ilk toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu ittifakın başarı ile sonuçlanacağına eminim. Ülkede iktidar olmanın yolu yerel iktidardan geçiyor ve yerelde iktidarı alacağımıza inanıyorum” dedi.

Lösemi hastası 3,5 yaşındaki Öykü Arin için başlatılan kampanyaya kök hücre bağışında bulunarak destek veren CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan,  yaşam savaşı verenler için “Onlara yalnız ve çaresiz olmadıklarını göstermeliyiz” derken, göreve geldiklerinde önceliklerinin çocuklar olacağını vurguladı.

 

CHP MERKEZEFENDİ İLÇE ÖRGÜTÜ

Lösemi hastası Öykü Arin için düzenlenen kök hücre bağışı kampanyasına destek veren Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, herkesi kan bağışı konusunda duyarlı olmaya çağırdı.

 

ÇARESİZ VE YALNIZ OLMADIKLARINI GÖSTERELİM

Sağlıklarına kavuşmak için ilik nakli bekleyen çocuklar için kök hücre bağışında bulunan CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan’a anlamlı kampanyada ilçe gençlik kolları üyeleri de destek verdi. “Öykü hepimizin evladı olabilirdi. Hayatta en zor şey çaresizlik ve yalnızlıktır. Lütfen bu insanlara, küçük Öykü’ye, Öykü gibi binlerce insanımıza çaresiz olmadıklarını, yalnız olmadıklarını gösterelim” diye konuştu.

TARTIŞMASIZ ÖNCELİĞİMİZ

“Bizim önceliğimiz tartışmasız çocuklardır” diyen CHP Merkezefendi Adayı Doğan, “Göreve geldiğimizde bunu açıkça göreceksiniz” dedi. Doğan, bu konuda farkındalık oluşturmak için her türlü göreve hazır olduklarını da ifade etti.

 

SİYASETE KADIN ELİ DEĞMELİ

Alana inerek seçim çalışmalarına başlayan CHP’li Doğan’ın gün içindeki duraklarından biri de, Denizli Barosu ve Kadın Adayları Destekleme Derneği tarafından organize edilen Yerel Yönetimler Eğitimi etkinliğiydi. Kadın meclis üyesi adayları ve muhtar adaylarının katılımı ile gerçekleştirilen ve 2 gün sürecek olan etkinlikte konuşan Doğan, “Kadın elinin değdiği her yer güzelleşir, kadınlar toplumun her noktasında geleceğin inşa edicileri olmuşlardır. Bu süreçte de kadın aday ve yönetici sayısının artarak temsilde dengenin sağlanması önemlidir” dedi.

GENÇ MESLEKTAŞINA DESTEK OLDU

Doğan’ın gün içindeki bir başka durağı, genç meslektaşının hizmete açtığı hukuk bürosu oldu. Av. Buse Bergamalı’nın Hukuk Bürosu açılışına katılan Doğan, hukuka güvenin azaldığı bir süreç yaşandığını belirtirken “Adalete güveni arttıracak, genç ve cesur avukatlara ihtiyacımız var. Genç meslektaşım Buse Bergamalı’nın bu süreçte ortaya koyacağı çalışmalarla, adaletin ve güvenin yeniden tesisi açısından önemli bir misyonu olduğunu düşünüyorum. Kendisine iş yaşantısında başarılar diliyorum” dedi.

 

MİLLET İTTİFAKININ İLK TOPLANTISI

Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı’nda Millet İttifakı’nın İYİ Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve beraberindeki heyetle bir araya gelen Şeniz Doğan, “Bugün Millet İttifakının Denizli’deki ilk toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu ittifakın başarı ile sonuçlanacağına eminim. Ülkede iktidar olmanın yolu yerel iktidardan geçiyor ve yerelde iktidarı alacağımıza inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.