CHP Merkezefendi adayını belirlemek için eğilim yoklamasına gidiyor

SİYASET 21.12.2018 - 15:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP Merkezefendi adayını belirlemek için eğilim yoklamasına gidiyor

CHP 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Merkezefendi Belediye Başkan adayını belirlemek için eğilim yoklamasına gidiyor.   CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker yaptığı yazılı açıklamada CHP Merkezefendi İlçe Belediye Başkanlığı adayını belirlemek için 3920 üyesinin  eğilim yoklaması için sandık başına gideceğini duyurdu.   Varlıker; "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında 17 Aralık Pazartesi toplanan Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) Merkezefendi İlçemizin belediye başkan adayının belirlenmesinde eğilim yoklaması kararı alınmıştır. Karar doğrultusunda 23 Aralık Pazar günü Bera Palace Düğün Sanonu'nda (Adalet Mahallesi Aydem karşısı) Cumhuriyet Halk Partisi'nin Merkezefendi'de ikamet eden 3920 üyesi sandığa gidecektir.   Denizli’nin şüphesiz en önemli lokasyonlarından biri olan Merkezefendi’de partimizin hangi aday ile seçime gireceği belli olacaktır. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; bizzat başvuru yaparak yarışa katılan Sayın Sabri Yıldız'a, Sayın Sedat Demirci'ye ve Sayın Şeniz Süzek Doğan'a çok teşekkür ederim.   Birbirinden değerli üç aday adayı ile eğilim yoklamasına girmemiz partimiz için gurur vericidir. Pazar günü demokrasi şölenine tüm partililerimiz davetlidir. İlçe yönetimimizin yoğun ısrarı ve başvuruları neticesinde, genel merkezimiz belediye başkanı adayını belirleme sürecindeki yetkiyi partinin gerçek sahiplerine yani ilçemizde yaşayan partililerimize verdi.   Bu hem parti içi demokrasi açısından hem de katılımcı demokrasi açısından çok önemlidir. Çünkü önce Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerli üyeleri adayı belirliyor. Sonra bu belirlemeye göre Parti Meclisimiz, Merkezefendi Belediye Başkan adayımızı ilan edecek.   Sabah 8'de başlayıp akşam 17'de bitecek oy verme süresi 17'den sonra sandıkların açılmasından sonra netleşmiş olacak. Bu noktaya kadar yaşanılan sürecin gayet olağan, parti içi demokrasi mekanizmasının ne denli akıcı işlediğinin kamuoyuyla paylaşılması açısından da önemli olduğunu düşünmekteyim.   Şu açıkça bilinmeli ki; Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Örgütü olarak tek derdimiz, tek davamız Merkezefendi Belediye Başkanlığı koltuğuna partimizin rozetini taşıyan bir arkadaşımızın oturmasıdır.Bu vesile ile 4 bine yakın üyemizi demokrasiye sahip çıkmaya çağırıyoruz. Partimizin yereldeki iktidarı için demokrasi şölenine mutlak katılımınız çok önemlidir" dedi.

CHP 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Merkezefendi Belediye Başkan adayını belirlemek için eğilim yoklamasına gidiyor.

 

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker yaptığı yazılı açıklamada CHP Merkezefendi İlçe Belediye Başkanlığı adayını belirlemek için 3920 üyesinin  eğilim yoklaması için sandık başına gideceğini duyurdu.

 

Varlıker; "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında 17 Aralık Pazartesi toplanan Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) Merkezefendi İlçemizin belediye başkan adayının belirlenmesinde eğilim yoklaması kararı alınmıştır. Karar doğrultusunda 23 Aralık Pazar günü Bera Palace Düğün Sanonu'nda (Adalet Mahallesi Aydem karşısı) Cumhuriyet Halk Partisi'nin Merkezefendi'de ikamet eden 3920 üyesi sandığa gidecektir.

 

Denizli’nin şüphesiz en önemli lokasyonlarından biri olan Merkezefendi’de partimizin hangi aday ile seçime gireceği belli olacaktır. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; bizzat başvuru yaparak yarışa katılan Sayın Sabri Yıldız'a, Sayın Sedat Demirci'ye ve Sayın Şeniz Süzek Doğan'a çok teşekkür ederim.

 

Birbirinden değerli üç aday adayı ile eğilim yoklamasına girmemiz partimiz için gurur vericidir. Pazar günü demokrasi şölenine tüm partililerimiz davetlidir. İlçe yönetimimizin yoğun ısrarı ve başvuruları neticesinde, genel merkezimiz belediye başkanı adayını belirleme sürecindeki yetkiyi partinin gerçek sahiplerine yani ilçemizde yaşayan partililerimize verdi.

 

Bu hem parti içi demokrasi açısından hem de katılımcı demokrasi açısından çok önemlidir. Çünkü önce Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerli üyeleri adayı belirliyor. Sonra bu belirlemeye göre Parti Meclisimiz, Merkezefendi Belediye Başkan adayımızı ilan edecek.

 

Sabah 8'de başlayıp akşam 17'de bitecek oy verme süresi 17'den sonra sandıkların açılmasından sonra netleşmiş olacak. Bu noktaya kadar yaşanılan sürecin gayet olağan, parti içi demokrasi mekanizmasının ne denli akıcı işlediğinin kamuoyuyla paylaşılması açısından da önemli olduğunu düşünmekteyim.

 

Şu açıkça bilinmeli ki; Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Örgütü olarak tek derdimiz, tek davamız Merkezefendi Belediye Başkanlığı koltuğuna partimizin rozetini taşıyan bir arkadaşımızın oturmasıdır.Bu vesile ile 4 bine yakın üyemizi demokrasiye sahip çıkmaya çağırıyoruz. Partimizin yereldeki iktidarı için demokrasi şölenine mutlak katılımınız çok önemlidir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.