Çiftçiler dolandırılmayın!

GÜNDEM 18.01.2017 - 08:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çiftçiler dolandırılmayın!

Çameli Belediyesi'nden yapılan açıklamada,"Son zamanlarda bazı kişi ve işletmelerin adını kullanarak hibe desteği vaadinde bulunduğu hatırlatıldı. Çiftçilerden belli miktarlarda para talep eden dolandırıcılara kanılmaması çağrısında bulunuldu.

Yapılan açıklamada; "İlçemiz ve komşu ilçelerimizde yeni bir dolandırıcılık yöntemi ile vatandaşlarımızı ve çiftçilerimizi kendilerini Danışmanlık şirketi olarak Devletin Hibe ,Teşvik programları adı altında teşvik para çıkartıyoruz adı altında kargo şirketi tarafından teslim alınmak suretiyle 800 TL para istenmektedir.Aynı Şirkete tekrar telefonla aranılmaması halinde konu ile ilgili muhatapların olmadığı çıkmıştır Dolandırıcılara Paranızı Kaptırmayın! Yetkililerin "Bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi önemle duyurulur.   Proje kapsamında verilecek hibe desteklerine yönelik başvuru mercileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il ve ilçe müdürlükleri olup, müracaatçılardan başvuru için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Projeden yararlanmak isteyen kişilerin mağduriyet yaşamamaları için Tarım Gıda ve Hayvancılık il ve ilçe müdürlüklerinden bilgi almaları önemle rica olunur." Genç Çiftçi 30 Bin TL'ye varan hibe desteği İçin başvurular ücretsiz bakanlık ile il ve ilçe müdürlüklerinin, bu yönde bağlantılı olduğu herhangi bir firma bulunmadığı belirtilen açıklamada, "Bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi önemle duyurulur. Proje kapsamında verilecek hibe desteklerine yönelik başvuru mercileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il ve ilçe müdürlükleri olup, müracaatçılardan başvuru için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Projeden yararlanmak isteyen kişilerin mağduriyet yaşamamaları için Bakanlığımız il ve ilçe müdürlüklerinden bilgi almaları önemle rica olunur."   Bu tür dolandırıcılık olaylarında en yakın emniyet güçlerine bilgi vermeleri önemle rica olunur dendi.
Çameli Belediyesi'nden yapılan açıklamada,"Son zamanlarda bazı kişi ve işletmelerin adını kullanarak hibe desteği vaadinde bulunduğu hatırlatıldı. Çiftçilerden belli miktarlarda para talep eden dolandırıcılara kanılmaması çağrısında bulunuldu.

Yapılan açıklamada; "İlçemiz ve komşu ilçelerimizde yeni bir dolandırıcılık yöntemi ile vatandaşlarımızı ve çiftçilerimizi kendilerini Danışmanlık şirketi olarak Devletin Hibe ,Teşvik programları adı altında teşvik para çıkartıyoruz adı altında kargo şirketi tarafından teslim alınmak suretiyle 800 TL para istenmektedir.Aynı Şirkete tekrar telefonla aranılmaması halinde konu ile ilgili muhatapların olmadığı çıkmıştır Dolandırıcılara Paranızı Kaptırmayın! Yetkililerin "Bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi önemle duyurulur.

 

Proje kapsamında verilecek hibe desteklerine yönelik başvuru mercileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il ve ilçe müdürlükleri olup, müracaatçılardan başvuru için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Projeden yararlanmak isteyen kişilerin mağduriyet yaşamamaları için Tarım Gıda ve Hayvancılık il ve ilçe müdürlüklerinden bilgi almaları önemle rica olunur." Genç Çiftçi 30 Bin TL'ye varan hibe desteği İçin başvurular ücretsiz bakanlık ile il ve ilçe müdürlüklerinin, bu yönde bağlantılı olduğu herhangi bir firma bulunmadığı belirtilen açıklamada, "Bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi önemle duyurulur. Proje kapsamında verilecek hibe desteklerine yönelik başvuru mercileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il ve ilçe müdürlükleri olup, müracaatçılardan başvuru için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Projeden yararlanmak isteyen kişilerin mağduriyet yaşamamaları için Bakanlığımız il ve ilçe müdürlüklerinden bilgi almaları önemle rica olunur."

 

Bu tür dolandırıcılık olaylarında en yakın emniyet güçlerine bilgi vermeleri önemle rica olunur dendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.