Çiftçilerin İmdadına Arslan Başkan Yetişti

YAŞAM 18.07.2016 - 14:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Çiftçilerin İmdadına Arslan Başkan Yetişti

denizli haber / denizli 20 haber / Çiftçilerin İmdadına Arslan Başkan Yetişti

Denizli Çameli İlçesi Kalınkoz Mahallesinde 200 çiftçinin 1500 dekarlık sulak alandaki mahsulleri sulama suyunun azalması ile kurumaya yöneldi. Başkan Cengiz Arslan iş makinesi göndererek çiftçilere destek oldu. Sorun Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a iletilerek yardım talep edildi. Başkan Arslan, Kalınkoz Sulama Kooperatifi Başkanı Fikri Meral ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve Meclis üyesi İdris Öz'ün talebine iş makinesi göndererek destek oldu ve çalışmalar başladı. Kalınkoz Mahallesi Kırkpınar Mevkiindeki su gözleri temizlendi. Ölemezlik ve Çatmalı mevkiindeki kanal temizleme çalışmaları sonucu 200 çiftçinin ve mısır ekili arazilerin yüzü güldü. Sulama ve Tarımsal kooperatif başkanları ve çiftçiler Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a teşekkür ettiler. Kaynak: ÇameliGazetesi
denizli haber / denizli 20 haber / Çiftçilerin İmdadına Arslan Başkan Yetişti

Denizli Çameli İlçesi Kalınkoz Mahallesinde 200 çiftçinin 1500 dekarlık sulak alandaki mahsulleri sulama suyunun azalması ile kurumaya yöneldi. Başkan Cengiz Arslan iş makinesi göndererek çiftçilere destek oldu.

Sorun Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a iletilerek yardım talep edildi. Başkan Arslan, Kalınkoz Sulama Kooperatifi Başkanı Fikri Meral ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve Meclis üyesi İdris Öz'ün talebine iş makinesi göndererek destek oldu ve çalışmalar başladı.

Kalınkoz Mahallesi Kırkpınar Mevkiindeki su gözleri temizlendi. Ölemezlik ve Çatmalı mevkiindeki kanal temizleme çalışmaları sonucu 200 çiftçinin ve mısır ekili arazilerin yüzü güldü. Sulama ve Tarımsal kooperatif başkanları ve çiftçiler Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a teşekkür ettiler.

Kaynak: ÇameliGazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.