Cihan: “Puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2018 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cihan: “Puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız”

Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında deplasmanda 3-1 kaybettikleri Adana Demirspor maçı için, “Bundan sonraki müsabakalarda geçen hafta ve bu haftaki puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız” dedi.  Teknik Sorumlu Cihan, maç sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bundan sonraki müsabakalar için planlı düşüneceklerini söyleyen Hamit Cihan, daha sonra şunları kaydetti:  “Puan almak için planladığımız bir müsabakaydı. Adana Demirspor, ligdeki sıralamaya baktığımızda en yakın rakibimizdi. Bunun için plan yapmıştık. İlk devre iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarı maçı verdik. Bundan sonra planlı düşünmeliyiz. Bundan sonraki müsabakalarda geçen hafta ve bu haftaki puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız." 

Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında deplasmanda 3-1 kaybettikleri Adana Demirspor maçı için, “Bundan sonraki müsabakalarda geçen hafta ve bu haftaki puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız” dedi. 


Teknik Sorumlu Cihan, maç sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bundan sonraki müsabakalar için planlı düşüneceklerini söyleyen Hamit Cihan, daha sonra şunları kaydetti: 


“Puan almak için planladığımız bir müsabakaydı. Adana Demirspor, ligdeki sıralamaya baktığımızda en yakın rakibimizdi. Bunun için plan yapmıştık. İlk devre iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarı maçı verdik. Bundan sonra planlı düşünmeliyiz. Bundan sonraki müsabakalarda geçen hafta ve bu haftaki puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.