Çılgın Dünya Denizli'de

KÜLTÜR 15.11.2019 - 17:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çılgın Dünya Denizli'de

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi bünyesinde kurulan Tiyatro Topluluğu, 27 Ekim Pazar günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sergiledikleri “Çılgın Dünya” adlı tiyatro oyunuyla tiyatro severlerle buluştu.     İlk gala gösterimi yapılan oyuna, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan ile mimarlar ve çok sayıda konuk katılırken, izleyicilerin ilgisi bir hayli büyüktü. Şube başkanı M.Serdar Alayont, oyunun sonunda konuklara ve emeği geçenlere teşekkür ederken, mimarlar olarak sanatın her alanında kendilerini ifade etmeye çalıştıklarını belirtti.     Lope de Vega’nın yazmış olduğu ve bir akıl hastanesinde geçen olayları anlatan “Çılgın Dünya” adlı oyunun yönetmenliğini Önder Tahmaz  üstleniyor. Mimarlar Odası Denizli Şubesi’ne kayıtlı 20’ye yakın mimar ve mimarlık öğrencisinin oluşturduğu tiyatro topluluğunun sergileyeceği bir sonraki gösteri 30 Kasım 2019 Cumartesi günü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.    

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi bünyesinde kurulan Tiyatro Topluluğu, 27 Ekim Pazar günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sergiledikleri “Çılgın Dünya” adlı tiyatro oyunuyla tiyatro severlerle buluştu.

 

 

İlk gala gösterimi yapılan oyuna, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan ile mimarlar ve çok sayıda konuk katılırken, izleyicilerin ilgisi bir hayli büyüktü. Şube başkanı M.Serdar Alayont, oyunun sonunda konuklara ve emeği geçenlere teşekkür ederken, mimarlar olarak sanatın her alanında kendilerini ifade etmeye çalıştıklarını belirtti.

 

 

Lope de Vega’nın yazmış olduğu ve bir akıl hastanesinde geçen olayları anlatan “Çılgın Dünya” adlı oyunun yönetmenliğini Önder Tahmaz  üstleniyor. Mimarlar Odası Denizli Şubesi’ne kayıtlı 20’ye yakın mimar ve mimarlık öğrencisinin oluşturduğu tiyatro topluluğunun sergileyeceği bir sonraki gösteri 30 Kasım 2019 Cumartesi günü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.