Cimnastik'te şampiyonlar belli oldu

SPOR 12.04.2017 - 10:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cimnastik'te şampiyonlar belli oldu

Okul Sporları Cimnastik İl Birinciliği yarışmaları küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Okul Sporları Cimnastik Denizli İl Birinciliği yarışmaları Hasan Güngör Spor Salonu’nda gerçekleşti. Tüm kategorilerde 11 okul ve 110 sporcunun mücadele verdiği Cimnastik yarışmaları birbirinden çekişmeli gösterilere sahne oldu. Yarışmalarda küçükler ve yıldızlarda Özel Bahçeşehir Ortaokulu, gençlerde ise Denizli Lisesi şampiyonluğu göğüslediler.     Yarışmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyalar takdim edildi.   İŞTE  DERECEYE GİRENLER KÜÇÜKLER YILDIZLAR GENÇLER 1. Özel Bahçeşehir Ortaokulu 1. Özel Bahçeşehir Ortaokulu 1. Denizli Lisesi 2. Özel ODTÜ Ortaokulu 2. Özel ODTÜ Ortaokulu 2. Anafartalar Lisesi 3. Özel PEV Ortaokulu 3. Güzelpınar Yavuzlar Ortaokulu 3. Tavas Sağlık Meslek Lisesi     4. Namık Kemal Ortaokulu    
Okul Sporları Cimnastik İl Birinciliği yarışmaları küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Okul Sporları Cimnastik Denizli İl Birinciliği yarışmaları Hasan Güngör Spor Salonu’nda gerçekleşti. Tüm kategorilerde 11 okul ve 110 sporcunun mücadele verdiği Cimnastik yarışmaları birbirinden çekişmeli gösterilere sahne oldu. Yarışmalarda küçükler ve yıldızlarda Özel Bahçeşehir Ortaokulu, gençlerde ise Denizli Lisesi şampiyonluğu göğüslediler.

 

 

Yarışmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyalar takdim edildi.

 

İŞTE  DERECEYE GİRENLER

KÜÇÜKLER

YILDIZLAR

GENÇLER

1.

Özel Bahçeşehir Ortaokulu

1.

Özel Bahçeşehir Ortaokulu

1.

Denizli Lisesi

2.

Özel ODTÜ Ortaokulu

2.

Özel ODTÜ Ortaokulu

2.

Anafartalar Lisesi

3.

Özel PEV Ortaokulu

3.

Güzelpınar Yavuzlar Ortaokulu

3.

Tavas Sağlık Meslek Lisesi

 

 

4.

Namık Kemal Ortaokulu

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.