Çin’den Çivril'e Çivril'den Türkiye'ye Açılan Kapı SKYLAX

EKONOMİ 26.03.2021 - 12:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Çin’den Çivril'e Çivril'den Türkiye'ye Açılan Kapı SKYLAX

Denizli'nin tarım cenneti küçük ve şirin ilçesi Çivril'in Türkiye geneli iki bini aşkın bayisi ile elektronik piyasasında isim yapmış SKYLAX Teknoloji ve distribütörü Ayyıldız Ticaret yeni yönetim binasının açılışını yaptı.   2010 yılında ticari hayatına başlayan Ayyıldız, uzman personeli ve güvenirliliği ile kısa sürede Türkiye genelinde etkili bir firma olmuştur. Çin'den, ülkemize kaliteli ürünleri uygun fiyata getiren Ayyıldız İthalat, 2018 yılında kurulan SKYLAX Teknolojinin distribütörü olarak devam ediyor.       SKYLAX Teknoloji aynı isimde SKYLAX markası ile başta hafıza kartı, flaş bellek, mouse ve diğer bilgisayar sarf malzemeleri ile pazar payını Ayyıldız ortaklığıyla artırmıştır. Türkiye genelinde iki bine aşkın bayi ve sanal pazarlama ile birebir dokunduğu müşteriler nezdinde her iki firma güvenin, sağlamlığın, ticari etik kurallarını taviz vermeden yaşayan bir ruh olmuştur.     Sarf malzemeleri ve içecek ihracatı gerçekleştiren SKYLAX, 2021 yılı hedefleri arasında ihraç kalemini ve cirosunu artırmayı birinci sıraya koymuştur. Anadolu'nun yeşil cenneti küçük ilçesi Çivril'den tarım hariç işlerinde yapılabileceğini gösteren SKYLAX ve distribütörü Ayyıldız'ın artan iş yükü ve gelişen kadrosu yeni bir yönetim katına taşınmasını gerekli kılmıştır. Müşterilerinin ve bayilerinin kendilerini evlerinde hissedecekleri huzur ve enerjisini verecek şekilde dekore edilen yeni yönetim binası 25 Mart 2021 (dün) tarihinde hizmete açıldı.     Yeni yönetim binasının açılışında manken ve ses sanatçısı Tuğba Özay ve ‘’Mülayim Yollarda’’ programının sunucusu Mülayim’in (Cengiz Çimen) sunduğu programa, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Skylax Teknoloji Ayyıldız Ticaret Genel Müdürü Muhammet Aydın, davetliler ve vatandaşlar katıldı.     Açılışta katılımcılara ikramda bulunulurken, yapılan dua ile açılış kurdelesi kesildi. Genel Müdür Muhammet Aydın, Belediye Başkanı Niyazi Vural’a işletme hakkında bilgi verirken, Başkan Vural, teknoloji sektöründe yeni işletmelerin ilçede açılmasından dolayı mutlu olduğunu, Denizli ve Çivril’e hayırlı olması temennisinde bulundu.      

Denizli'nin tarım cenneti küçük ve şirin ilçesi Çivril'in Türkiye geneli iki bini aşkın bayisi ile elektronik piyasasında isim yapmış SKYLAX Teknoloji ve distribütörü Ayyıldız Ticaret yeni yönetim binasının açılışını yaptı.

 

2010 yılında ticari hayatına başlayan Ayyıldız, uzman personeli ve güvenirliliği ile kısa sürede Türkiye genelinde etkili bir firma olmuştur. Çin'den, ülkemize kaliteli ürünleri uygun fiyata getiren Ayyıldız İthalat, 2018 yılında kurulan SKYLAX Teknolojinin distribütörü olarak devam ediyor.

 

 

 

SKYLAX Teknoloji aynı isimde SKYLAX markası ile başta hafıza kartı, flaş bellek, mouse ve diğer bilgisayar sarf malzemeleri ile pazar payını Ayyıldız ortaklığıyla artırmıştır. Türkiye genelinde iki bine aşkın bayi ve sanal pazarlama ile birebir dokunduğu müşteriler nezdinde her iki firma güvenin, sağlamlığın, ticari etik kurallarını taviz vermeden yaşayan bir ruh olmuştur.

 

 

Sarf malzemeleri ve içecek ihracatı gerçekleştiren SKYLAX, 2021 yılı hedefleri arasında ihraç kalemini ve cirosunu artırmayı birinci sıraya koymuştur. Anadolu'nun yeşil cenneti küçük ilçesi Çivril'den tarım hariç işlerinde yapılabileceğini gösteren SKYLAX ve distribütörü Ayyıldız'ın artan iş yükü ve gelişen kadrosu yeni bir yönetim katına taşınmasını gerekli kılmıştır. Müşterilerinin ve bayilerinin kendilerini evlerinde hissedecekleri huzur ve enerjisini verecek şekilde dekore edilen yeni yönetim binası 25 Mart 2021 (dün) tarihinde hizmete açıldı.

 

 

Yeni yönetim binasının açılışında manken ve ses sanatçısı Tuğba Özay ve ‘’Mülayim Yollarda’’ programının sunucusu Mülayim’in (Cengiz Çimen) sunduğu programa, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Skylax Teknoloji Ayyıldız Ticaret Genel Müdürü Muhammet Aydın, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Açılışta katılımcılara ikramda bulunulurken, yapılan dua ile açılış kurdelesi kesildi. Genel Müdür Muhammet Aydın, Belediye Başkanı Niyazi Vural’a işletme hakkında bilgi verirken, Başkan Vural, teknoloji sektöründe yeni işletmelerin ilçede açılmasından dolayı mutlu olduğunu, Denizli ve Çivril’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.