Çin'li Vatandaş İçti Kanserden Kurtuldu

SAĞLIK 26.08.2018 - 18:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çin'li Vatandaş İçti Kanserden Kurtuldu

  Çağımızın hastalığı kanser, gün geçtikçe genç yaşlı demeden insanların korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Tıp dünyası ve herbalistler bu hastalığa çare olabilecek birçok çalışmalar uyguluyor. Çin'de Bay Seto akciğer kanseri idi. Çin’de ünlü bir Herbalistin tavsiyesi üzerine bu içeceği 3 ay boyunca düzenli bir şekilde içti ve şimdi sağlığına kavuşmuş durumda.   Bu içeceği hazırlamak için bu malzemeler lazım: 1 elma, 1 adet pancar kökü ve 1 havuç.    HAZIRLANIŞI Malzemeleri yıkadıktan sonra kesip, meyve sıkacağında suyunu çıkardıktan sonra bekletmeden içebilirsiniz. Geriye kalan posasını cildinize sürebilirsiniz.    KANSERE İYİ GELDİĞİ GİBİ BİRÇOK HASTALIĞA DA İYİ GELİYOR  - Gelişen kanser hücrelerini önlediği belirtiliyor.  - Böbrek, Karaciğer, Pankreas hastalıklarını önlemekte ve ülser tedavisinde de kullanmak isteyenler kullanabilir. - Vücudun bağışıklık sistemini güçlendiriyor. - Kızarmış, yorgun veya kuru gözlere iyi gelir. - Akciğeri güçlendiriyor.  - Kalp krizi ve yüksek tansiyonu önler. - Boğaz iltihap ve enfeksiyonuna iyi gelir. - Saman nezlesine iyi gelir. - Regl ağrısını azaltmaya yardımcı olur. - Kas ağrısını ortadan kaldırmaya yardımcı olur. - Bağırsak hareketlenmesine yardımcı olarak kabızı ortadan kaldırır. - Detoks olarak da kullanılabildiğinden cildiniz daha sağlıklı ve parlak bir görünüme sahip oluyor.          

 

Çağımızın hastalığı kanser, gün geçtikçe genç yaşlı demeden insanların korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Tıp dünyası ve herbalistler bu hastalığa çare olabilecek birçok çalışmalar uyguluyor. Çin'de Bay Seto akciğer kanseri idi. Çin’de ünlü bir Herbalistin tavsiyesi üzerine bu içeceği 3 ay boyunca düzenli bir şekilde içti ve şimdi sağlığına kavuşmuş durumda.

 

Bu içeceği hazırlamak için bu malzemeler lazım: 1 elma, 1 adet pancar kökü ve 1 havuç. 

 

HAZIRLANIŞI

Malzemeleri yıkadıktan sonra kesip, meyve sıkacağında suyunu çıkardıktan sonra bekletmeden içebilirsiniz. Geriye kalan posasını cildinize sürebilirsiniz. 

 



KANSERE İYİ GELDİĞİ GİBİ BİRÇOK HASTALIĞA DA İYİ GELİYOR 

- Gelişen kanser hücrelerini önlediği belirtiliyor. 
- Böbrek, Karaciğer, Pankreas hastalıklarını önlemekte ve ülser tedavisinde de kullanmak isteyenler kullanabilir.
- Vücudun bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
- Kızarmış, yorgun veya kuru gözlere iyi gelir.
- Akciğeri güçlendiriyor. 
- Kalp krizi ve yüksek tansiyonu önler.
- Boğaz iltihap ve enfeksiyonuna iyi gelir.
- Saman nezlesine iyi gelir.
- Regl ağrısını azaltmaya yardımcı olur.
- Kas ağrısını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
- Bağırsak hareketlenmesine yardımcı olarak kabızı ortadan kaldırır.
- Detoks olarak da kullanılabildiğinden cildiniz daha sağlıklı ve parlak bir görünüme sahip oluyor.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.