Çınar'da Bıçaklı Kavga!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2021 - 14:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Çınar'da Bıçaklı Kavga!

Denizli Çınar meydanında gerçekleşen bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin en yoğun caddelerinden olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde 2 genç arasında çıkan tartışma sonucu 17 yaşındaki Halil C. İ. isimli genç ismi bilinmeyen kişi tarafından 2 yerinden bıçaklandı. Halil C.İ.'yi bıçaklayan şahıs daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralanan genç ise kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı genç olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis genci bıçaklayan şahıs için arama çalışması başlattı. Çevredeki iş yeri güvenlik kameraları ve mobese kameralarında, şahsın tespiti için incelemeler yapılıyor.        

Denizli Çınar meydanında gerçekleşen bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin en yoğun caddelerinden olan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde 2 genç arasında çıkan tartışma sonucu 17 yaşındaki Halil C. İ. isimli genç ismi bilinmeyen kişi tarafından 2 yerinden bıçaklandı.

Halil C.İ.'yi bıçaklayan şahıs daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralanan genç ise kanlar içinde yere yığıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı genç olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis genci bıçaklayan şahıs için arama çalışması başlattı. Çevredeki iş yeri güvenlik kameraları ve mobese kameralarında, şahsın tespiti için incelemeler yapılıyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.