Cinayet Zanlısı 1 Yıllık Takiple Kıskıvrak Yakalandı

ASAYİŞ 17.02.2017 - 08:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cinayet Zanlısı 1 Yıllık Takiple Kıskıvrak Yakalandı

Denizli'de bir yıl önce işlenen cinayet zanlısı emniyet güçlerinin uzun süreli takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Denizli'de 31 Ocak 2016 tarihinde Aktepe Mahallesinde meydana gelen Kasten Adam Öldürme olayının firari cinayet zanlısı M.N. Denizli Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.                  31 Ocak 2016 günü Aktepe Mahallesinde yaşanan kavga olayı neticesinde (2) kişinin  yaraladığı ,  Y.E. isimli  vatandaşın av tüfeği ile vurulmak suretiyle hayatını kaybettiği ,  (2) kişinin cezaevinde bulunduğu olay ile ilgili olarak Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda,  olayının firari cinayet zanlısı olan M.N. 13 Şubat 2017 tarihinde gece saatlerinde saklanmakta olduğu eve yapılan operasyon neticesinde yakalandı.   Şüpheli şahıs çıkarıldığı Adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Denizli'de bir yıl önce işlenen cinayet zanlısı emniyet güçlerinin uzun süreli takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Denizli'de 31 Ocak 2016 tarihinde Aktepe Mahallesinde meydana gelen Kasten Adam Öldürme olayının firari cinayet zanlısı M.N. Denizli Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.               

 

31 Ocak 2016 günü Aktepe Mahallesinde yaşanan kavga olayı neticesinde (2) kişinin  yaraladığı ,  Y.E. isimli  vatandaşın av tüfeği ile vurulmak suretiyle hayatını kaybettiği ,  (2) kişinin cezaevinde bulunduğu olay ile ilgili olarak Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucunda,  olayının firari cinayet zanlısı olan M.N. 13 Şubat 2017 tarihinde gece saatlerinde saklanmakta olduğu eve yapılan operasyon neticesinde yakalandı.

 

Şüpheli şahıs çıkarıldığı Adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.