Cinayet zanlısı kızının sevgilisi çıktı

DENİZLİ 22.10.2016 - 15:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cinayet zanlısı kızının sevgilisi çıktı

denizli haber / denizli 20 haber / Cinayet zanlısı kızının sevgilisi çıktı

Denizli’de 4 çocuk annesi 61 yaşındaki kadın evinde bıçaklanarak öldürüldü. Kadının oğlu, kızı ve kocası gözaltına alınmıştı. Bugün gelişen soruşturmada öldürülen kadının kızının erkek arkadaşı cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. Olay, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi Vakıf Caddesi üzerindeki bir apartmanın 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde eve gelen evli ve 4 çocuk annesi Sevim S.'nin (61) kızı, annesini kanlar içerisinde buldu. İddiaya göre durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildiren kız, annesinin göğsünden bıçaklandığını söyledi. Evde doğalgazın da açık olduğu iddia edilirken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının öldüğünün belirlenmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, evde ve bina içerisinde inceleme yaptı. Sevim S.'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, kadının eşi oto tamircisi S.S., oğlu S.S. ve ve kızı S.S.'yi şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı.   CİNAYET ZANLISI OLARAK KIZININ SEVGİLİSİ GÖZALTINA ALINDI Polisin soruşturması sürerken sır perdesi bugün aralanmaya başladı. İntihar süsü verilmek istenen cinayetin öldürülen Sevim Sağdıç’ın kızı S.Sağdıç'ın erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Cinayet zanlısının, öldürülen kadının kızı S.Sağdıç'in erkek arkadaşı olduğu iddia edildi. İsminin Çetin C. olduğu iddia edilin kişi gözaltına alındı. Olay, Anne Sevim Sağdıç  kızı Seda arasında tartışma yaşanmasıyla başladı. Annesi kızını bu birliktelikten vazgeçirmeyen çalıştı. Bunu öğrenen  Çetin C. ise  anne Sevim S. ile konuşmak için geldi. Ancak bir süre sonra  konuşmanın  tartışmaya dönüştüğü bunu üzerine  Çetin C’nin cinayeti işleyerek olaya intihar süsü vermek istediği  kaydedildi.Çetin C’nin olayı poliste itiraf ettiği ve Adliyeye sevk edildiği öğrenildi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Cinayet zanlısı kızının sevgilisi çıktı

Denizli’de 4 çocuk annesi 61 yaşındaki kadın evinde bıçaklanarak öldürüldü. Kadının oğlu, kızı ve kocası gözaltına alınmıştı. Bugün gelişen soruşturmada öldürülen kadının kızının erkek arkadaşı cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı.


Olay, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi Vakıf Caddesi üzerindeki bir apartmanın 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde eve gelen evli ve 4 çocuk annesi Sevim S.'nin (61) kızı, annesini kanlar içerisinde buldu. İddiaya göre durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildiren kız, annesinin göğsünden bıçaklandığını söyledi. Evde doğalgazın da açık olduğu iddia edilirken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının öldüğünün belirlenmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, evde ve bina içerisinde inceleme yaptı. Sevim S.'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, kadının eşi oto tamircisi S.S., oğlu S.S. ve ve kızı S.S.'yi şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı.

 

CİNAYET ZANLISI OLARAK KIZININ SEVGİLİSİ GÖZALTINA ALINDI

Polisin soruşturması sürerken sır perdesi bugün aralanmaya başladı. İntihar süsü verilmek istenen cinayetin öldürülen Sevim Sağdıç’ın kızı S.Sağdıç'ın erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

Cinayet zanlısının, öldürülen kadının kızı S.Sağdıç'in erkek arkadaşı olduğu iddia edildi. İsminin Çetin C. olduğu iddia edilin kişi gözaltına alındı. Olay, Anne Sevim Sağdıç  kızı Seda arasında tartışma yaşanmasıyla başladı. Annesi kızını bu birliktelikten vazgeçirmeyen çalıştı. Bunu öğrenen  Çetin C. ise  anne Sevim S. ile konuşmak için geldi. Ancak bir süre sonra  konuşmanın  tartışmaya dönüştüğü bunu üzerine  Çetin C’nin cinayeti işleyerek olaya intihar süsü vermek istediği  kaydedildi.Çetin C’nin olayı poliste itiraf ettiği ve Adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.