Çivril Irgıllı Ve Özdemirci Sıcak Asfalta Kavuştu

BÜYÜKŞEHİR 08.02.2020 - 13:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril Irgıllı Ve Özdemirci Sıcak Asfalta Kavuştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı Çivril ilçesinin Irgıllı ve Özdemirci mahallelerini sıcak asfalta buluşturdu. İki mahalleye toplamda 13 bin 200 ton sıcak asfalt döküldü.   Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DESKİ) Genel Müdürlüğü, bir süre önce Çivril ilçesinin Irgıllı Mahallesi'ne 5 bin 600 metre içme suyu hattı, 22 bin 100 metre de kanalizasyon hattı döşedi. Çivril'in Özdemirci Mahallesi'ne ise 40 bin metre içme suyu hattı, 32 bin metre de kanalizasyon hattı döşeyen Büyükşehir DESKİ, bu çalışmayla birlikte her 2 mahallenin alt yapı ihtiyacını giderdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı alt yapısı tamamlanan Irgıllı Mahallesi ile Özdemirci Mahallesi’ni sıcak asfaltla buluşturdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı Mahallesi’ne 5 bin ton, Özdemirci Mahallesi’ne ise 8 bin 200 ton sıcak asfalt olmak üzere toplamda 13 bin 200 ton sıcak asfalt döktü.     İlk günkü heyecanla...   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin güzelliğine güzellik katmaya devam ettiklerini belirterek, hemşehrilerinin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ilk günkü heyecanla gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Irgıllı ve Özdemirci'nin alt ve üst yapısıyla örnek bir mahalle olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın nerede neye ihtiyacı varsa gidermeye devam ediyoruz. Denizlimiz için ne yapsak az, hemşehrilerimiz herşeyin en güzelini hak ediyor. Irgıllı ve Özdemirci mahallelerimizin alt ve üst yapısı hayırlı uğurlu olsun" dedi.      

Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı Çivril ilçesinin Irgıllı ve Özdemirci mahallelerini sıcak asfalta buluşturdu. İki mahalleye toplamda 13 bin 200 ton sıcak asfalt döküldü.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DESKİ) Genel Müdürlüğü, bir süre önce Çivril ilçesinin Irgıllı Mahallesi'ne 5 bin 600 metre içme suyu hattı, 22 bin 100 metre de kanalizasyon hattı döşedi. Çivril'in Özdemirci Mahallesi'ne ise 40 bin metre içme suyu hattı, 32 bin metre de kanalizasyon hattı döşeyen Büyükşehir DESKİ, bu çalışmayla birlikte her 2 mahallenin alt yapı ihtiyacını giderdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı alt yapısı tamamlanan Irgıllı Mahallesi ile Özdemirci Mahallesi’ni sıcak asfaltla buluşturdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı Mahallesi’ne 5 bin ton, Özdemirci Mahallesi’ne ise 8 bin 200 ton sıcak asfalt olmak üzere toplamda 13 bin 200 ton sıcak asfalt döktü.

 

 

İlk günkü heyecanla...

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin güzelliğine güzellik katmaya devam ettiklerini belirterek, hemşehrilerinin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ilk günkü heyecanla gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Irgıllı ve Özdemirci'nin alt ve üst yapısıyla örnek bir mahalle olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın nerede neye ihtiyacı varsa gidermeye devam ediyoruz. Denizlimiz için ne yapsak az, hemşehrilerimiz herşeyin en güzelini hak ediyor. Irgıllı ve Özdemirci mahallelerimizin alt ve üst yapısı hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.