Çivril Belediyesi Her Mahalleyi Dezenfekte Ediyor

GÜNDEM 01.04.2020 - 17:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril Belediyesi Her Mahalleyi Dezenfekte Ediyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında örnek bir çalışma yapan ve oldukça titiz davranan Çivril Belediyesi, ilçede bulunan her mahallede cadde ve sokakları aralıksız dezenfekte ediyor.                  Türkiye'yi etkileyen Koronavirüs salgınına karşı her türlü tedbiri alan Çivril Belediyesi, vatandaşların ortak kullanım alanlarında, her mahallede cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.          Vatandaşların sağlığı ve huzuru için her türlü önlemi alan Çivril Belediyesi, her mahallede cadde cadde ve sokak sokak dezenfekte çalışmalarına her gün devam ediyor.          Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde el ele vererek, Çivril Belediyesi Çevre, Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Mahalle muhtarları, aza ve gönüllü hemşehrilerle birlikte ilçede bulunan 77 mahallede eş zamanlı olarak aynı anda dezenfeksiyon çalışmasını gerçekleştirdi.          Tedbirler kapsamında hergün aralıksız devam eden çalışmaların mahalle mahalle, cadde cadde sürdürüleceği, vatandaşların sağlığı ve huzuru için önlemlerin titizlikle alınmaya devam edileceği belirtiliyor.    

Koronavirüs tedbirleri kapsamında örnek bir çalışma yapan ve oldukça titiz davranan Çivril Belediyesi, ilçede bulunan her mahallede cadde ve sokakları aralıksız dezenfekte ediyor.

       

        

Türkiye'yi etkileyen Koronavirüs salgınına karşı her türlü tedbiri alan Çivril Belediyesi, vatandaşların ortak kullanım alanlarında, her mahallede cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

        

Vatandaşların sağlığı ve huzuru için her türlü önlemi alan Çivril Belediyesi, her mahallede cadde cadde ve sokak sokak dezenfekte çalışmalarına her gün devam ediyor.

        

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde el ele vererek, Çivril Belediyesi Çevre, Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Mahalle muhtarları, aza ve gönüllü hemşehrilerle birlikte ilçede bulunan 77 mahallede eş zamanlı olarak aynı anda dezenfeksiyon çalışmasını gerçekleştirdi.

        

Tedbirler kapsamında hergün aralıksız devam eden çalışmaların mahalle mahalle, cadde cadde sürdürüleceği, vatandaşların sağlığı ve huzuru için önlemlerin titizlikle alınmaya devam edileceği belirtiliyor.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.