Çivril Belediyesi Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

DENİZLİ 07.01.2020 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril Belediyesi Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Çivril Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın başkanlığında gerçekleştirildi.   Çivril Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın başkanlığında Çivril Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.    Yeni yılın ilk meclis toplantısına Başkanlık eden Vural, "Yeni yılın vatanımıza, milletimize, devletimize, belediyemize ve Çivril'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yeni yılda da meclis olarak, belediye olarak güzel hizmetlere imza atarız. 2020 yılında da tüm gayretimizle Çivril'imiz ve Çivrilli hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.   Yapılan toplantıda Çivril Belediye Meclis Denetim Komisyonu Üyeleri de oylama ile belirlendi. Yapılan oylama neticesinde Mehmet Tüzün, Alaettin Yalçın, Ekrem Çulha, Nuran Şafak ve İsmail Tunay Yazıcı denetim komisyonu üyeleri seçildi. Başkan Niyazi Vural, özverili çalışmalarından dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Çivril Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Çivril Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın başkanlığında Çivril Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

 Yeni yılın ilk meclis toplantısına Başkanlık eden Vural, "Yeni yılın vatanımıza, milletimize, devletimize, belediyemize ve Çivril'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yeni yılda da meclis olarak, belediye olarak güzel hizmetlere imza atarız. 2020 yılında da tüm gayretimizle Çivril'imiz ve Çivrilli hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

 

Yapılan toplantıda Çivril Belediye Meclis Denetim Komisyonu Üyeleri de oylama ile belirlendi. Yapılan oylama neticesinde Mehmet Tüzün, Alaettin Yalçın, Ekrem Çulha, Nuran Şafak ve İsmail Tunay Yazıcı denetim komisyonu üyeleri seçildi. Başkan Niyazi Vural, özverili çalışmalarından dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.