Çivril’de 100 kilo kaçak et ele geçirildi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2016 - 07:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril’de 100 kilo kaçak et ele geçirildi

denizli haber / denizli 20 haber / Çivril’de 100 kilo kaçak et ele geçirildi

Denizli’nin Çivril ilçesi merkezinde yapılan operasyonda 100 kilogram kaçak et ele geçirildi.  Çivril Belediyesi zabıta ekipleri ve veteriner hekimleri gerçekleştirdikleri baskınla bir kasapta kaçak kesilmiş ve mühürsüz 100 kilo et ele geçirdi. Kaçak ete el koyan zabıta ekipleri işyeri hakkında tutanak tutarak, ele geçirilen eti incelenmek üzere Tarım Gıda ve hayvancılık ilçe müdürlüğüne teslim etti. Denetimler ile ilgili olarak yapılan açıklamada İlçe merkezinde gıda satışı yapılan yerlerin denetimlerinin devam edeceği belirtilerek, “Gıda ve yiyecek satışı yapan işyerleri ile lokanta ve restoranlara yönelik denetim ve kontrollerimiz devam edecektir” denildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Çivril’de 100 kilo kaçak et ele geçirildi

Denizli’nin Çivril ilçesi merkezinde yapılan operasyonda 100 kilogram kaçak et ele geçirildi. 


Çivril Belediyesi zabıta ekipleri ve veteriner hekimleri gerçekleştirdikleri baskınla bir kasapta kaçak kesilmiş ve mühürsüz 100 kilo et ele geçirdi. Kaçak ete el koyan zabıta ekipleri işyeri hakkında tutanak tutarak, ele geçirilen eti incelenmek üzere Tarım Gıda ve hayvancılık ilçe müdürlüğüne teslim etti.


Denetimler ile ilgili olarak yapılan açıklamada İlçe merkezinde gıda satışı yapılan yerlerin denetimlerinin devam edeceği belirtilerek, “Gıda ve yiyecek satışı yapan işyerleri ile lokanta ve restoranlara yönelik denetim ve kontrollerimiz devam edecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.