Çivril’de Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası

DENİZLİ 22.11.2017 - 14:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril’de Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası

Çivril Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle ilkokul ve ortaokul öğrencilerine diş macunu ve fırçası dağıtıldı.     Denizli’nin Çivril ilçesi Özdemirci Mahallesi ilkokul ve ortaokul öğrencilerine diş macunu ve fırçası dağıtıldı.  Çivril Belediyesi Başkanı Dr. Gürcan Güven ve İlçe Sağlık Müdürü Şerafettin Kuruoğlu  tarafından 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle ilkokul ve ortaokul öğrencilerine diş macunu ve fırçası verildi. Programda konuşan Dr. Gürcan Güven kendisinin de bir hekim olduğunu belirterek, diş ve ağız sağlığının ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Ağız ve Diş Sağlığı bilincinin insanlar üzerinde artırılması gerektiğini söyleyen Güven, ihmal edilmesi takdirde daha ciddi hastalıklara yol açabileceğini belirtti. Sağlıksız dişlerin sadece ağızda problem oluşturmadığını kalp ve diğer organları da etkilediğini söyledi. Ağız ve Diş hastalıklarının dünyada en önemli sağlık sorunlarından biri olduğunu da ifade eden Güven, hayatı doğrudan etkilemediği için gereken önemin verilmediğini belirtti.     Çivril’in Özdemirci Mahallesi ilkokulu ve ortaokulunda düzenlenen Programda Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, öğretmen ve öğrencilerin isteklerini dinlerken, öğrenciler de Güven’e sevgi gösterisinde bulundu.      

Çivril Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle ilkokul ve ortaokul öğrencilerine diş macunu ve fırçası dağıtıldı.

 

 

Denizli’nin Çivril ilçesi Özdemirci Mahallesi ilkokul ve ortaokul öğrencilerine diş macunu ve fırçası dağıtıldı.  Çivril Belediyesi Başkanı Dr. Gürcan Güven ve İlçe Sağlık Müdürü Şerafettin Kuruoğlu  tarafından 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle ilkokul ve ortaokul öğrencilerine diş macunu ve fırçası verildi. Programda konuşan Dr. Gürcan Güven kendisinin de bir hekim olduğunu belirterek, diş ve ağız sağlığının ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Ağız ve Diş Sağlığı bilincinin insanlar üzerinde artırılması gerektiğini söyleyen Güven, ihmal edilmesi takdirde daha ciddi hastalıklara yol açabileceğini belirtti. Sağlıksız dişlerin sadece ağızda problem oluşturmadığını kalp ve diğer organları da etkilediğini söyledi. Ağız ve Diş hastalıklarının dünyada en önemli sağlık sorunlarından biri olduğunu da ifade eden Güven, hayatı doğrudan etkilemediği için gereken önemin verilmediğini belirtti.

 

 

Çivril’in Özdemirci Mahallesi ilkokulu ve ortaokulunda düzenlenen Programda Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, öğretmen ve öğrencilerin isteklerini dinlerken, öğrenciler de Güven’e sevgi gösterisinde bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.