Çivril'de aranması bulunan iki kişi yakalandı

ASAYİŞ 02.01.2019 - 10:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril'de aranması bulunan iki kişi yakalandı

Denizli Çivril İlçesi’nde yılbaşı dolayısıyla yapılan denetimlerde aranması bulunan 2 kişi yakalandı.   Edinilen bilgiye göre yılbaşı öncesi ilçe merkezinde yapılan asayiş denetim ve kontrollerinde yapılan araç ve şahıs sorgularında adli makamlar tarafından çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalandı.   Denetimlerde kullanıma hazır eroin maddesi ele geçirilirken kumar oynamak için düzenlenmiş bir kahvehane belirlenerek baskın yapıldığı, eroin maddesi taşıyan, araması olan ve kumarhanede bulunan şahısların gözaltına alınarak yapılan sorgularından sonra adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.   Denetimlerin emniyet ve asayiş ile kamu güvenliğinin sağlanması, kişi hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlık ve genel ahlakın korunması ile vatandaşların yeni yıl programlarını huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak maksadıyla yapıldığı kaydedildi.   Kaynak: yesilcivrilgazetesi

Denizli Çivril İlçesi’nde yılbaşı dolayısıyla yapılan denetimlerde aranması bulunan 2 kişi yakalandı.

 

Edinilen bilgiye göre yılbaşı öncesi ilçe merkezinde yapılan asayiş denetim ve kontrollerinde yapılan araç ve şahıs sorgularında adli makamlar tarafından çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalandı.

 

Denetimlerde kullanıma hazır eroin maddesi ele geçirilirken kumar oynamak için düzenlenmiş bir kahvehane belirlenerek baskın yapıldığı, eroin maddesi taşıyan, araması olan ve kumarhanede bulunan şahısların gözaltına alınarak yapılan sorgularından sonra adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.

 

Denetimlerin emniyet ve asayiş ile kamu güvenliğinin sağlanması, kişi hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlık ve genel ahlakın korunması ile vatandaşların yeni yıl programlarını huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak maksadıyla yapıldığı kaydedildi.

 

Kaynak: yesilcivrilgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.