Çivril'de benzin istasyonunda cinayet!

DENİZLİ 22.10.2017 - 05:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril'de benzin istasyonunda cinayet!

Denizli Çivril İlçesi'nde, 48 yaşındaki Erol K., aralarında husumet bulunan 38 yaşındaki Özkan Türkeri'yi  tabancayla öldürdü.   Edinilen bilgiye göre, Kocayaka mahallesinde yaşayan ve aralarında daha önceden husumet bulunan Özkan Türkeri (38) bir süre önce komşusu Erol K. (48) Denizli asfaltı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda karşılaştı ve sözlü tartışmaya başladılar.   Kavgaya dönüşen sözlü tartışma sırasında Erol K. yanında taşıdığı silahla Özkan Türkeri'ye ateş etti. Göğsüne kurşun isabet eden Türkeri kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Türkeri'nin öldüğünü belirledi. Talihsiz adamın cesedi, otopsi için Çivril Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.   Erol K. İse olay yerine gelen jandarma tarafından suç aleti ile birlikte gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Çivril İlçesi'nde, 48 yaşındaki Erol K., aralarında husumet bulunan 38 yaşındaki Özkan Türkeri'yi  tabancayla öldürdü.

 

Edinilen bilgiye göre, Kocayaka mahallesinde yaşayan ve aralarında daha önceden husumet bulunan Özkan Türkeri (38) bir süre önce komşusu Erol K. (48) Denizli asfaltı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda karşılaştı ve sözlü tartışmaya başladılar.

 

Kavgaya dönüşen sözlü tartışma sırasında Erol K. yanında taşıdığı silahla Özkan Türkeri'ye ateş etti. Göğsüne kurşun isabet eden Türkeri kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Türkeri'nin öldüğünü belirledi. Talihsiz adamın cesedi, otopsi için Çivril Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

 

Erol K. İse olay yerine gelen jandarma tarafından suç aleti ile birlikte gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.