Çivril'de Doğal Gaz Çalışmaları Başladı

DENİZLİ 28.11.2019 - 09:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril'de Doğal Gaz Çalışmaları Başladı

Denizli'nin Çivril ilçesinde doğal gaz hattı ile ilgili keşif çalışmalarının tamamlanmasının ardından kazı ve hat döşeme çalışmaları Şehitler Mahallesi'nde başladı.   Denizli'nin Çivril ilçesinde vatandaşların yıllardır özlemle beklediği doğal gaz kazı ve hat döşeme çalışmaları Şehitler Mahallesi'nde başladı. Doğal gaz kazı çalışmalarını yerinde inceleyen Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril'in doğal gaza kavuşması için uzun bir süredir uğraştıklarını söyledi.  Vural, "Halkımıza bu konuda verdiğimiz bir söz vardı. Bugün 'Bismillah' denilerek, doğal gaz için ilk kazma vuruldu. Bir vaadimizi daha gerçekleştirmiş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çivril halkına verdiğimiz hiçbir söz havada kalmıyor. Projelerimizi hayata geçirene kadar takipçisi oluyoruz. Yüklenici firmanın bizlere verdiği bilgilere göre yeni yılda Çivril doğal gazla buluşmuş olacaktır" dedi. Yapılan kazı çalışmaları sırasında ilçe sakinlerinin karşılaşabileceği geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileyen Başkan Vural, "İnşallah güzel bir ekip çalışmasıyla bu işi kısa sürede tamamlayıp, doğal gazı Çivril'e getireceğiz. İnsanlarımız daha uygun fiyatta kaliteli bir enerjiyi kullanmış olacaklar. Şehrimize, milletimize ve memleketimize şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.    

Denizli'nin Çivril ilçesinde doğal gaz hattı ile ilgili keşif çalışmalarının tamamlanmasının ardından kazı ve hat döşeme çalışmaları Şehitler Mahallesi'nde başladı.

 

Denizli'nin Çivril ilçesinde vatandaşların yıllardır özlemle beklediği doğal gaz kazı ve hat döşeme çalışmaları Şehitler Mahallesi'nde başladı. Doğal gaz kazı çalışmalarını yerinde inceleyen Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril'in doğal gaza kavuşması için uzun bir süredir uğraştıklarını söyledi.  Vural, "Halkımıza bu konuda verdiğimiz bir söz vardı. Bugün 'Bismillah' denilerek, doğal gaz için ilk kazma vuruldu. Bir vaadimizi daha gerçekleştirmiş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çivril halkına verdiğimiz hiçbir söz havada kalmıyor. Projelerimizi hayata geçirene kadar takipçisi oluyoruz. Yüklenici firmanın bizlere verdiği bilgilere göre yeni yılda Çivril doğal gazla buluşmuş olacaktır" dedi. Yapılan kazı çalışmaları sırasında ilçe sakinlerinin karşılaşabileceği geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileyen Başkan Vural, "İnşallah güzel bir ekip çalışmasıyla bu işi kısa sürede tamamlayıp, doğal gazı Çivril'e getireceğiz. İnsanlarımız daha uygun fiyatta kaliteli bir enerjiyi kullanmış olacaklar. Şehrimize, milletimize ve memleketimize şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.