Çivril’de dolu yağışı etkili oldu

DENİZLİ 19.10.2020 - 08:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril’de dolu yağışı etkili oldu

Denizli'nin Çivril ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış kısa süre sonra yerini dolu yağışına bıraktı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından  dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış dolu ile birlikte etkili oldu. Şiddetli dolu yağışı ile Çivril sokakları dakikalar içinde beyaza büründü.   Çivril’de akşam saatlerinde başlayan yağmur ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi İlçe merkezi ve bazı mahallelerde etkili olan dolu ile sokaklar beyaza büründü. Yaklaşık beş dakika süren dolu yağışı sonrası bazı vatandaşlar araçlarını kapalı yerlere çekerken bazı araç sürücüleri de araçlarının üzerini kapatmaya çalıştı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış kısa süre sonra yerini dolu yağışına bıraktı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından  dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış dolu ile birlikte etkili oldu. Şiddetli dolu yağışı ile Çivril sokakları dakikalar içinde beyaza büründü.

 

Çivril’de akşam saatlerinde başlayan yağmur ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi İlçe merkezi ve bazı mahallelerde etkili olan dolu ile sokaklar beyaza büründü. Yaklaşık beş dakika süren dolu yağışı sonrası bazı vatandaşlar araçlarını kapalı yerlere çekerken bazı araç sürücüleri de araçlarının üzerini kapatmaya çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.