Çivril'de işçi servisi devrildi: 14 yaralı

DENİZLİ 22.02.2018 - 10:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril'de işçi servisi devrildi: 14 yaralı

Denizli Çivril İlçesi’nde dün akşam saatlerinde meydan gelen kazada Suriyeli işçileri taşıyan servis aracı kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada araç içinde bulunan işçilerden 1 ağır olmak üzere 14 kişi yaralandı.   Kazayı görenlerin ilk müdahaleyi yaptığı ve yardım istediği kazada yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslar ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan bir kişi yapılan ilk müdahalenin ardından Denizli Servergazi Devlet Hastanesine sevk edildi.   Suriyelilerin Kocayaka’da bulunan bir tavuk çiftliğinde temizlik yaptıktan sonra evlerine döndükleri belirtildi. Yaralıların tedavileri devam ederken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak: (yesilcivrilgazetesi)

Denizli Çivril İlçesi’nde dün akşam saatlerinde meydan gelen kazada Suriyeli işçileri taşıyan servis aracı kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada araç içinde bulunan işçilerden 1 ağır olmak üzere 14 kişi yaralandı.

 

Kazayı görenlerin ilk müdahaleyi yaptığı ve yardım istediği kazada yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslar ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan bir kişi yapılan ilk müdahalenin ardından Denizli Servergazi Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

Suriyelilerin Kocayaka’da bulunan bir tavuk çiftliğinde temizlik yaptıktan sonra evlerine döndükleri belirtildi. Yaralıların tedavileri devam ederken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: (yesilcivrilgazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.