Çivril'de "Karadeniz Günleri" iptal edildi

DENİZLİ 17.05.2017 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril'de "Karadeniz Günleri" iptal edildi

Denizli Çivril İlçesi'nde yapılması planlanan "Karadeniz Günleri" etkinliği baskılar nedeni ile iptal edildi. Belediye Başkanı Gürcan Güven sosyal medya hesabından etkinliğin iptal edilmek zorunda kalındığını duyurdu.

Denizli Çivril İlçesi'nde  yapılması planlanan "Karadeniz Günleri" etkinliği baskılar nedeni ile iptal edildi. Belediye Başkanı Gürcan Güven sosyal medya hesabından etkinliğin iptal edilmek zorunda kalındığını duyurdu.   Denizli Çivril İlçesi'nde 13 – 21 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı duyurulan 15 Mayıs'ta  Belediye Başkanı Gürcan Güven tarafından açılışı yapılan ‘Karadeniz Günleri’ iptal edildi.   Açılışının yapıldığı gün Çivril Esnaf Odası başkanı  Ertuğrul Mutlu ve Çivrilli esnafların tepkisini çeken organizasyon İlçe Tarım Müdürlüğü ve Çivril Kaymakamlığına yapılan şikayetlerden sonra iptal edildi.   Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından yaptığı duyuruda “Çivril Belediyemizin Kültür Hizmetleri kapsamında, ülkemizin değişik coğrafi bölgelerinin ve damak tatlarının tanıtılması amacıyla organize ettiğimiz Karadeniz Günleri etkinliğimiz, İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne sürekli gelen şikayetler sonucu, Esnaf kardeşlerimize yaptığı ceza uygulamaları ve baskılar neticesinde, Karadeniz günleri etkinliği ile Perşembe günü yapılacak hamsi şöleni ve Selçuk Balcı konseri iptal edilmek zorunda kalınmıştır. Hemşerilerimizin bilgisine arz olunur” ifadelerini kullanarak organizasyonun iptal edildiğini açıkladı.   
Denizli Çivril İlçesi'nde yapılması planlanan "Karadeniz Günleri" etkinliği baskılar nedeni ile iptal edildi. Belediye Başkanı Gürcan Güven sosyal medya hesabından etkinliğin iptal edilmek zorunda kalındığını duyurdu.

Denizli Çivril İlçesi'nde  yapılması planlanan "Karadeniz Günleri" etkinliği baskılar nedeni ile iptal edildi. Belediye Başkanı Gürcan Güven sosyal medya hesabından etkinliğin iptal edilmek zorunda kalındığını duyurdu.

 

Denizli Çivril İlçesi'nde 13 – 21 Mayıs tarihleri arasında yapılacağı duyurulan 15 Mayıs'ta  Belediye Başkanı Gürcan Güven tarafından açılışı yapılan ‘Karadeniz Günleri’ iptal edildi.

 

Açılışının yapıldığı gün Çivril Esnaf Odası başkanı  Ertuğrul Mutlu ve Çivrilli esnafların tepkisini çeken organizasyon İlçe Tarım Müdürlüğü ve Çivril Kaymakamlığına yapılan şikayetlerden sonra iptal edildi.

 

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından yaptığı duyuruda “Çivril Belediyemizin Kültür Hizmetleri kapsamında, ülkemizin değişik coğrafi bölgelerinin ve damak tatlarının tanıtılması amacıyla organize ettiğimiz Karadeniz Günleri etkinliğimiz, İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne sürekli gelen şikayetler sonucu, Esnaf kardeşlerimize yaptığı ceza uygulamaları ve baskılar neticesinde, Karadeniz günleri etkinliği ile Perşembe günü yapılacak hamsi şöleni ve Selçuk Balcı konseri iptal edilmek zorunda kalınmıştır. Hemşerilerimizin bilgisine arz olunur” ifadelerini kullanarak organizasyonun iptal edildiğini açıkladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.