Çivril'de kaza: 2 ölü 1 yaralı

ASAYİŞ 02.09.2018 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril'de kaza: 2 ölü 1 yaralı

Denizli’nin Çivril ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada iki kişi öldü bir kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre Dinar Uşak karayolunda seyreden ve sürücüsü belirlenemeyen 64 SK 087 plakalı araç Çivril kavşağına yaklaştığında savrularak takla attı. Yolun kenarında bulunan sulama kanalına girerek tarlaya uçan araçta bulunan üç kişi araçtan fırladı. Araçta bulunan Halil Gündüz olay yerinde, Ramazan Aydın (23) kaldırıldığı Çivril Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.   Araçta bulunan ve ismi öğrenilemeyen diğer yolcu ise olay yerine çağrılan ambulans ile Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı bayan burada yapılan ilk tedavisinin ardından Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi.   Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: yesilcivrilgazetesi

Denizli’nin Çivril ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada iki kişi öldü bir kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre Dinar Uşak karayolunda seyreden ve sürücüsü belirlenemeyen 64 SK 087 plakalı araç Çivril kavşağına yaklaştığında savrularak takla attı. Yolun kenarında bulunan sulama kanalına girerek tarlaya uçan araçta bulunan üç kişi araçtan fırladı. Araçta bulunan Halil Gündüz olay yerinde, Ramazan Aydın (23) kaldırıldığı Çivril Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

 

Araçta bulunan ve ismi öğrenilemeyen diğer yolcu ise olay yerine çağrılan ambulans ile Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı bayan burada yapılan ilk tedavisinin ardından Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: yesilcivrilgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.