Çivril'de kaza: 4 yaralı

ASAYİŞ 27.03.2019 - 08:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril'de kaza: 4 yaralı

Denizli'nin Çivril İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında Tır ile otomobil çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.   Çivril’in Işıklı mahallesinde meydana gelen kazada, manevra yapan tıra çarpan araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Tır sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.   Edinilen bilgiye göre Dinar istikametinden gübre getiren 33 KCD 72 plakalı tır, Işıklı köprüsünden Tuğlu istikametine dönmek için manevra yaptığı esnada arkasından gelen Bahri Yayla idaresindeki 06 GBA 84 plakalı özel araç tıra çarptı. Kaza sonrası araç tırın altında sıkışırken araçta bulunan Yılmaz Dağdelen, Hasan Erdoğan ve Ömer Akıncı kendi imkânları ile araçtan çıktı.   Kazanın ihbarı sonucu olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralılar Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Hasan Erdoğan ve Ömer Akıncı yapılan ilk tedaviden sonra Denizli’ye sevk edilirken diğer iki yaralının durumunun iyi olduğu belirtildi.   Kaza sonrası yolda trafik kontrollü şekilde sağlanırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak: yesilcivrilgazetesi.com

Denizli'nin Çivril İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında Tır ile otomobil çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

 

Çivril’in Işıklı mahallesinde meydana gelen kazada, manevra yapan tıra çarpan araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Tır sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

 

Edinilen bilgiye göre Dinar istikametinden gübre getiren 33 KCD 72 plakalı tır, Işıklı köprüsünden Tuğlu istikametine dönmek için manevra yaptığı esnada arkasından gelen Bahri Yayla idaresindeki 06 GBA 84 plakalı özel araç tıra çarptı. Kaza sonrası araç tırın altında sıkışırken araçta bulunan Yılmaz Dağdelen, Hasan Erdoğan ve Ömer Akıncı kendi imkânları ile araçtan çıktı.

 

Kazanın ihbarı sonucu olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralılar Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Hasan Erdoğan ve Ömer Akıncı yapılan ilk tedaviden sonra Denizli’ye sevk edilirken diğer iki yaralının durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Kaza sonrası yolda trafik kontrollü şekilde sağlanırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: yesilcivrilgazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.