Çivril'de metruk bina yangını!

DİĞER 18.04.2017 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril'de metruk bina yangını!

Denizli Çivril ilçesinde metruk binada çıkan yangında metruk bina alevler içinde kaldı.

Denizli Çivril ilçesinde metruk binada çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.   Olay, dün gece Çivril Yukarı Mahalle'de kullanılmayan metruk bir evde meydana geldi. Çıkış nedeninin belli olmadığı yangın itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Çivril ve Gürpınar ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.   Can kaybının yaşanmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    
Denizli Çivril ilçesinde metruk binada çıkan yangında metruk bina alevler içinde kaldı.

Denizli Çivril ilçesinde metruk binada çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

Olay, dün gece Çivril Yukarı Mahalle'de kullanılmayan metruk bir evde meydana geldi. Çıkış nedeninin belli olmadığı yangın itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Çivril ve Gürpınar ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

 

Can kaybının yaşanmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.