Çivril'de Şiir ve Resim Yarışması Düzenlendi

EĞİTİM 17.06.2019 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril'de Şiir ve Resim Yarışması Düzenlendi

Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet ilkokulunda öğrenciler arasında Çivril konulu şiir ve resim yarışması düzenlendi.   Denizli'nin Çivril ilçesinde Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet ilkokulunda öğrenciler arasında Çivril'i anlatan şiir ve resim yarışması düzenlendi.  Farklı sınıflardan  öğrencilerinin katıldığı yarışmada öğrenciler şiir ve resim yarışmasında birbirinden güzel eserler ortaya koydu.    Çivril'in tarihini, kültürünü, doğasını ve güzelliklerinin anlatıldığı şiir  yarışmasında Muhammet Ramazan Raşit Durak, Reyyan Çetin, Fevzi Melih Akçam  dereceye giren öğrenciler olurken,  resim yarışmasında da Yiğit Efe Boztepe, Emine Ela Böyükkal  ve Melek Bude Böyükkal  oldu. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural takdim etti. Programda konuşan Vural, Çivril'imizi anlatan resimle olsun, şiirle olsun ilçemize  çok güzel katkı sağladılar.  Bizlerde bu çocuklarımıza nasıl hizmet etmek gerekiyorsa sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. Gayemiz vatanını, milletini seven hayırlı evlatlar yetiştirmek bu vesile ile öğretmenlerimizi, öğrenci velilerimizi tebrik ediyorum. Çivril konulu şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin emeğine sağlık, hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.    

Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet ilkokulunda öğrenciler arasında Çivril konulu şiir ve resim yarışması düzenlendi.

 

Denizli'nin Çivril ilçesinde Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet ilkokulunda öğrenciler arasında Çivril'i anlatan şiir ve resim yarışması düzenlendi.  Farklı sınıflardan  öğrencilerinin katıldığı yarışmada öğrenciler şiir ve resim yarışmasında birbirinden güzel eserler ortaya koydu. 

 

Çivril'in tarihini, kültürünü, doğasını ve güzelliklerinin anlatıldığı şiir  yarışmasında Muhammet Ramazan Raşit Durak, Reyyan Çetin, Fevzi Melih Akçam  dereceye giren öğrenciler olurken,  resim yarışmasında da Yiğit Efe Boztepe, Emine Ela Böyükkal  ve Melek Bude Böyükkal  oldu. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural takdim etti. Programda konuşan Vural, Çivril'imizi anlatan resimle olsun, şiirle olsun ilçemize  çok güzel katkı sağladılar.  Bizlerde bu çocuklarımıza nasıl hizmet etmek gerekiyorsa sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. Gayemiz vatanını, milletini seven hayırlı evlatlar yetiştirmek bu vesile ile öğretmenlerimizi, öğrenci velilerimizi tebrik ediyorum. Çivril konulu şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin emeğine sağlık, hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.