Çivril'de Şırınga Çikolata Denetimi Yapıldı

DENİZLİ 26.12.2019 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril'de Şırınga Çikolata Denetimi Yapıldı

Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerde, Türkiye’de ölümlere neden olan 'Şırınga Çikolata' denetimi yaptı.   Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iki çocuğun yaşamını yitirmesine yol açan şırınga çikolata' denen ürünün okul kantinlerinde satılıp satılmadığını tespit etmek amacıyla denetim gerçekleştirdi.   Çivril ilçe sınırlarında yer alan Özdemirci ve Irgıllı Mahalleleri'nin okul kantinlerini kontrol eden zabıta ekipleri özellikle şırınga çikolata denen ürüne yönelik denetim yaptı. Ekipler, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, kantin ve personelin genel hijyen durumu, gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerine yönelik kontroller de gerçekleştirdi.      Denetimler hakkında açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Vatandaşlarımızın  özellikle çocuklarımızın sağlığını bozan her türlü gıda ürününün satışına yönelik kontrol ve denetimler ekiplerimiz eliyle aralıksız sürecek." şeklinde konuştu.   Çivril ilçe sınırlarında yer alan diğer mahallelerde de denetimler devam edecek.

Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerde, Türkiye’de ölümlere neden olan 'Şırınga Çikolata' denetimi yaptı.

 

Çivril Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iki çocuğun yaşamını yitirmesine yol açan şırınga çikolata' denen ürünün okul kantinlerinde satılıp satılmadığını tespit etmek amacıyla denetim gerçekleştirdi.

 

Çivril ilçe sınırlarında yer alan Özdemirci ve Irgıllı Mahalleleri'nin okul kantinlerini kontrol eden zabıta ekipleri özellikle şırınga çikolata denen ürüne yönelik denetim yaptı. Ekipler, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, kantin ve personelin genel hijyen durumu, gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerine yönelik kontroller de gerçekleştirdi. 

 

 

Denetimler hakkında açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Vatandaşlarımızın  özellikle çocuklarımızın sağlığını bozan her türlü gıda ürününün satışına yönelik kontrol ve denetimler ekiplerimiz eliyle aralıksız sürecek." şeklinde konuştu.

 

Çivril ilçe sınırlarında yer alan diğer mahallelerde de denetimler devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.