Çivril'de Sonbahar Temizliği Sürüyor

DENİZLİ 18.10.2019 - 10:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril'de Sonbahar Temizliği Sürüyor

Çivril Belediyesi sonbahar temizliği kapsamında ilçe sınırları içindeki parkların temizliğini sürdürüyor. Çivril ilçe merkezde belediye ekipleri tarafından yürütülen parkların temizliği devam ediyor. Çivril Belediyesi'ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri sonbahar temizliği kapsamında ilçe sınırları içinde çocukların aileleriyle birlikte vakit geçirdiği mahalle parklarının temizlik ve bakımlarını sürdürüyor. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Mahallelerimizin daha güzel ve daha temiz bir hal alması vatandaşlarımıza daha nezih ortamlar sunmak adına ekibimizle birlikte çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz." şeklinde konuştu. Vatandaşlar da ekiplerin göstermiş olduğu gayretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Çivril Belediyesi sonbahar temizliği kapsamında ilçe sınırları içindeki parkların temizliğini sürdürüyor.


Çivril ilçe merkezde belediye ekipleri tarafından yürütülen parkların temizliği devam ediyor. Çivril Belediyesi'ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri sonbahar temizliği kapsamında ilçe sınırları içinde çocukların aileleriyle birlikte vakit geçirdiği mahalle parklarının temizlik ve bakımlarını sürdürüyor. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Mahallelerimizin daha güzel ve daha temiz bir hal alması vatandaşlarımıza daha nezih ortamlar sunmak adına ekibimizle birlikte çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz." şeklinde konuştu. Vatandaşlar da ekiplerin göstermiş olduğu gayretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.