Çivril'de TOKİ konutlarında kura çekimi

DENİZLİ 21.09.2018 - 18:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril'de TOKİ konutlarında kura çekimi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  ve Çivril Belediyesi işbirliği ile ilçede inşa edilen 330 konutun toplu kura çekimi 27 Eylül Perşembe günü saat 11:00’de Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda noter eşliğinde yapılacak.    Denizli’nin Çivril İlçesinde hizmetler aralıksız devam ediyor.  Bu kapsamda Çivril Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile ilçede inşa edilen 330 konutun toplu kura çekimi 27 Eylül tarihinde noter eşliğinde yapılacak.     Çivril ilçesinin en güzel noktalarından Yukarı Mahalle mevkisine inşa edilen TOKİ konutlarının 109 tanesi 2+1, 221 tanesi ise 3+1 şeklinde yapılırken, cep zemin kat seviyesinde taş kaplama, balkon ve pencere aralarında ahşap görünümlü fibercement kaplamalar kullanılıyor.   Çivril Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapılan konutların büyük bir kısmı tamamlanırken, ev sahibi olmak için heyecanla bekleyen vatandaşlara müjdeyi Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven verdi. Toplu kura çekimlerinin 27 Eylül Perşembe günü saat 11:00 de Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda yapılacağını belirten Güven, “TOKİ konutlarımızın ilk inşaat temeli atılırken büyük bir heyecan yaşadık. Projenin tamamen bitmesiyle hem konut sıkıntısı bitmiş olacak hem de düşük gelirli aileler ev sahibi olacak. İlçemiz yeni bir yerleşim alanına kavuşarak Çivril’imizin çehresi değişecek. Yapılan konutlarımızın ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. Ayrıca TOKİ inşaat alanında camii ve iki büfenin yapımı da devam ediyor.       

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  ve Çivril Belediyesi işbirliği ile ilçede inşa edilen 330 konutun toplu kura çekimi 27 Eylül Perşembe günü saat 11:00’de Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda noter eşliğinde yapılacak. 

 

Denizli’nin Çivril İlçesinde hizmetler aralıksız devam ediyor.  Bu kapsamda Çivril Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile ilçede inşa edilen 330 konutun toplu kura çekimi 27 Eylül tarihinde noter eşliğinde yapılacak.

 

 

Çivril ilçesinin en güzel noktalarından Yukarı Mahalle mevkisine inşa edilen TOKİ konutlarının 109 tanesi 2+1, 221 tanesi ise 3+1 şeklinde yapılırken, cep zemin kat seviyesinde taş kaplama, balkon ve pencere aralarında ahşap görünümlü fibercement kaplamalar kullanılıyor.

 

Çivril Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapılan konutların büyük bir kısmı tamamlanırken, ev sahibi olmak için heyecanla bekleyen vatandaşlara müjdeyi Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven verdi. Toplu kura çekimlerinin 27 Eylül Perşembe günü saat 11:00 de Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonu’nda yapılacağını belirten Güven, “TOKİ konutlarımızın ilk inşaat temeli atılırken büyük bir heyecan yaşadık. Projenin tamamen bitmesiyle hem konut sıkıntısı bitmiş olacak hem de düşük gelirli aileler ev sahibi olacak. İlçemiz yeni bir yerleşim alanına kavuşarak Çivril’imizin çehresi değişecek. Yapılan konutlarımızın ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu. Ayrıca TOKİ inşaat alanında camii ve iki büfenin yapımı da devam ediyor. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.