Çivril'deki Şampiyonun Gözü Dünyanın Zirvesinde

DENİZLİ 11.04.2018 - 17:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril'deki Şampiyonun Gözü Dünyanın Zirvesinde

Denizli, Çivril ilçesi Ömer köy mahallesinde Çivril belediyesi tarafından maddi manevi desteği karşılanan Özkan Öz 3.'lük madalyası için ter döktü.    05-08 Nisan tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 3. Uluslararası Alperen Atabay Türkiye Açık Kick Light branşında 3.'lük madalyasını kazandı. Turnuvaya 34 ülkede 3 bin civarı sporcu mücadele verdi. Özkan Öz; "Turnuvada Çivril Belediyesini temsil ettim. Amatör geçmişimde ve derecelerimden dolayı federasyonun kabul etmesiyle birlikte Türkiye Kick Boks maçını yapmaya hak kazandım. Desteklerinden dolayı Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve ekibine teşekkür ederim." dedi.   Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ; "Sporcumuz Özkan Öz önceki yıllarda yapılan turnuvalarda birincilikleri bulunmaktadır. İlçemizin onur kaynağı olan sporcumuz Özkan Öz haziran ayı içerisinde Elazığ'da yapılacak olan Türkiye Kick Boks şampiyonasında ilçemizi temsil edecektir.Desteğimiz her zaman onunla olacaktır, tüm Çivril olarak sporcularımızın her zaman arkasındayız.." diye ekledi.  

Denizli, Çivril ilçesi Ömer köy mahallesinde Çivril belediyesi tarafından maddi manevi desteği karşılanan Özkan Öz 3.'lük madalyası için ter döktü.

 

 05-08 Nisan tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 3. Uluslararası Alperen Atabay Türkiye Açık Kick Light branşında 3.'lük madalyasını kazandı. Turnuvaya 34 ülkede 3 bin civarı sporcu mücadele verdi. Özkan Öz; "Turnuvada Çivril Belediyesini temsil ettim. Amatör geçmişimde ve derecelerimden dolayı federasyonun kabul etmesiyle birlikte Türkiye Kick Boks maçını yapmaya hak kazandım. Desteklerinden dolayı Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve ekibine teşekkür ederim." dedi.

 

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ; "Sporcumuz Özkan Öz önceki yıllarda yapılan turnuvalarda birincilikleri bulunmaktadır. İlçemizin onur kaynağı olan sporcumuz Özkan Öz haziran ayı içerisinde Elazığ'da yapılacak olan Türkiye Kick Boks şampiyonasında ilçemizi temsil edecektir.Desteğimiz her zaman onunla olacaktır, tüm Çivril olarak sporcularımızın her zaman arkasındayız.." diye ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.