Çivril Devlet Hastanesi'ne ait konteynırlar kayıp!

DENİZLİ 06.07.2018 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril Devlet Hastanesi'ne ait konteynırlar kayıp!

Çivril Devlet Hastanesi tarafından erzak ve malzeme deposu olarak kullanılan iki konteynırın hastanenin yeni binaya taşınma sonrasında kaybolduğu iddia edildi.    2017 yılının Mart ayında yeni binasına taşınan Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesinin eski binada hizmet verdiği dönemde, erzak ve malzeme deposu olarak kullanılan iki konteynırın eski binanın yıkımı sırasında kaybolduğu iddia edildi. Yeni hastane binasının yapımının tamamlanmasından sonra yıkımına başlanan eski Devlet Hastanesinin arkasında bulunan iki konteynırın yıkımdan zarar görmemesi için kaldırıldığı düşünülürken yıkım ve taşınmamın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen geri getirilmemesi tepki çekti.   Kaybolan konteynırların eski hastane binasında yeni poliklinikler yapılırken hayırseverler tarafından yapılan bağışlarla alındığı tanesinin yaklaşık 20 bin lira değerinde olduğu ve ev olarak kullanılabilme özelliğinin de olduğu belirtildi.   AFAD ABLEMLİ KONTEYNIR   Hastaneden iki konteynırın kaybolmasının ardından yapılan araştırmalarda Gökbaşlı mevkiinde bir vatandaşın tarlasında, üzerinde AFAD (Afet ve Acil Durum Başkanlığı) amblemi bulunan bir konteynır bulunduğu ve konteynırın bağ evi olarak kullanıldığı ifade edilirken diğer konteynırın nerede olduğunun araştırıldığı belirtildi.   Kaynak: Yeşilçivrilgazetesi

Çivril Devlet Hastanesi tarafından erzak ve malzeme deposu olarak kullanılan iki konteynırın hastanenin yeni binaya taşınma sonrasında kaybolduğu iddia edildi. 

 

2017 yılının Mart ayında yeni binasına taşınan Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesinin eski binada hizmet verdiği dönemde, erzak ve malzeme deposu olarak kullanılan iki konteynırın eski binanın yıkımı sırasında kaybolduğu iddia edildi. Yeni hastane binasının yapımının tamamlanmasından sonra yıkımına başlanan eski Devlet Hastanesinin arkasında bulunan iki konteynırın yıkımdan zarar görmemesi için kaldırıldığı düşünülürken yıkım ve taşınmamın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen geri getirilmemesi tepki çekti.

 

Kaybolan konteynırların eski hastane binasında yeni poliklinikler yapılırken hayırseverler tarafından yapılan bağışlarla alındığı tanesinin yaklaşık 20 bin lira değerinde olduğu ve ev olarak kullanılabilme özelliğinin de olduğu belirtildi.

 

AFAD ABLEMLİ KONTEYNIR

 

Hastaneden iki konteynırın kaybolmasının ardından yapılan araştırmalarda Gökbaşlı mevkiinde bir vatandaşın tarlasında, üzerinde AFAD (Afet ve Acil Durum Başkanlığı) amblemi bulunan bir konteynır bulunduğu ve konteynırın bağ evi olarak kullanıldığı ifade edilirken diğer konteynırın nerede olduğunun araştırıldığı belirtildi.

 

Kaynak: Yeşilçivrilgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.