Çivril Huzur Evi Bocce Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

SPOR 23.11.2019 - 17:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril Huzur Evi Bocce Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğü'nün Huzurevleri arasında düzenlemiş olduğu bocce musabakalarında Türkiye şampiyonu olan Çivril Huzur Evi takımına karşılama töreni düzenlendi.     Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğünün 18-23 Kasım tarihlerinde  huzur evleri arasında düzenlemiş olduğu bocce maçlarında Türkiye şampiyonu olan Çivril Huzur Evi Bocce takımına karşılama töreni düzenlendi. 8 tane gruptan oluşan müsabakalarda Çivril Huzur evi takımı Uşak Huzur Evi, Muğla-Fethiye Huzur Evi ve Kırşehir Huzur Evi takımlarını eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu. Karşılama töreninde konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, " Çivril Huzur Evi bocce takımımız ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonu oldular. Gençlerimize, öğrencilerimize örnek olur. Sporun yaşının olmadığını biz bir kez daha burada görmüş olduk. İnandıktan sonra istedikten sonra başaramayacağımız, kazanamayacağımız herhangi bir şey yok. Bunun en güzel örneği de bu takım.  Kendilerini tekrar tekrar tebrik ediyoruz. Allah'tan kendilerine sağlık, sıhhat, huzurlu bir ömür temenni ediyorum" dedi.    

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğü'nün Huzurevleri arasında düzenlemiş olduğu bocce musabakalarında Türkiye şampiyonu olan Çivril Huzur Evi takımına karşılama töreni düzenlendi.

 

 

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetler Genel Müdürlüğünün 18-23 Kasım tarihlerinde  huzur evleri arasında düzenlemiş olduğu bocce maçlarında Türkiye şampiyonu olan Çivril Huzur Evi Bocce takımına karşılama töreni düzenlendi. 8 tane gruptan oluşan müsabakalarda Çivril Huzur evi takımı Uşak Huzur Evi, Muğla-Fethiye Huzur Evi ve Kırşehir Huzur Evi takımlarını eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu. Karşılama töreninde konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, " Çivril Huzur Evi bocce takımımız ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonu oldular. Gençlerimize, öğrencilerimize örnek olur. Sporun yaşının olmadığını biz bir kez daha burada görmüş olduk. İnandıktan sonra istedikten sonra başaramayacağımız, kazanamayacağımız herhangi bir şey yok. Bunun en güzel örneği de bu takım.  Kendilerini tekrar tekrar tebrik ediyoruz. Allah'tan kendilerine sağlık, sıhhat, huzurlu bir ömür temenni ediyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.