Çivril İçin Doğal Gaz Boru Hattı İhaleye Açıldı

DENİZLİ 06.12.2019 - 17:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril İçin Doğal Gaz Boru Hattı İhaleye Açıldı

BOTAŞ,  Çivril ilçesi Doğal Gaz  Boru Hattı Etüt ve Detay Mühendislik İşi Hizmet Alımı için ihale açtı.   BOTAŞ- Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi  Çivril İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı Etüt ve Detay Mühendislik İşi Hizmet Alımı için ihale açtı. İhale yaklaşık 31 km uzunluğunda ve 10 inch çapında Çivril ilçesi Doğal Gaz Boru Hattı ve Etüt ve Detay Mühendislik İşi Hizmet Alımı dokumanı çerçevesinde  verilmiş olan "Özel Teknik Şartname" dokümanında detayları belirtilen, Jeolojik Etüt İşleri, Etüt, Yer Kontrol Noktaları Tesis, Ölçü Hesabı, Harita, Kamulaştırma, Hidrolik, İnşaat ve Mekanik Tasarım İşleri o projenin CBS Formatında Teslimi işlerinin yapılması ile birlikte, İhale dokümanlarının çerçevesinde belirtilen tüm işlerin yapılmasını kapsamaktadır.  İhale, 24 Aralık 2019 tarihinde saat 14:00'de BOTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda  gerçekleştirilecek.

BOTAŞ,  Çivril ilçesi Doğal Gaz  Boru Hattı Etüt ve Detay Mühendislik İşi Hizmet Alımı için ihale açtı.

 

BOTAŞ- Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi  Çivril İlçesi Doğal Gaz Boru Hattı Etüt ve Detay Mühendislik İşi Hizmet Alımı için ihale açtı. İhale yaklaşık 31 km uzunluğunda ve 10 inch çapında Çivril ilçesi Doğal Gaz Boru Hattı ve Etüt ve Detay Mühendislik İşi Hizmet Alımı dokumanı çerçevesinde  verilmiş olan "Özel Teknik Şartname" dokümanında detayları belirtilen, Jeolojik Etüt İşleri, Etüt, Yer Kontrol Noktaları Tesis, Ölçü Hesabı, Harita, Kamulaştırma, Hidrolik, İnşaat ve Mekanik Tasarım İşleri o projenin CBS Formatında Teslimi işlerinin yapılması ile birlikte, İhale dokümanlarının çerçevesinde belirtilen tüm işlerin yapılmasını kapsamaktadır.  İhale, 24 Aralık 2019 tarihinde saat 14:00'de BOTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda  gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.