Çivril ilçetarım ve orman müdürlüğünün geka ile ortak proje sözleşmesi imzalandı.

DENİZLİ 18.10.2019 - 16:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril ilçetarım ve orman müdürlüğünün geka ile ortak proje sözleşmesi imzalandı.

Çivril İlçeTarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çiftlik Hayvanlarında Güncel Teşhis Ve Tedavi Yöntemleri” konulu eğitim, Güney Ege Kalkınma Ajansı 2019 yılı Teknik Destek programı kapsamında gerçekleştirilmesi uygun bulundu   07.10.2019 tarihinde Çivrilİlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet KOCAKAPLAN ile Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür AKDOĞAN’ın katılımıyla gerçekleşen törenle sözleşmeler imzalandı.   Çivril İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet KOCAKAPLAN yaptığı konuşmada: Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan projemiz ile İlçe Müdürlüğümüzde görevli Veteriner Hekimlerin bilgi ve hizmet kapasitesini arttırılmasını hedefliyoruz. Çiftlik Hayvanlarında Güncel Teşhis Ve Tedavi Yöntemleri konulu eğitimin kırsal alanda üretim yapan hayvancılık işletmelerinin ekonomilerine olumlu katkıları olacaktır. Böylece sürdürülebilir tarım güvence altına alınarak bölgesel hayvancılığın gelişmesine katkı sağlayacaktır.   Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür AKDOĞAN ise sözleşmenin İlimiz hayvancılığına hayırlı olmasını dileyerek, Güney Ege Kalkınma Ajansı olarak bölge tarımına her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Çivril İlçeTarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Çiftlik Hayvanlarında Güncel Teşhis Ve Tedavi Yöntemleri” konulu eğitim, Güney Ege Kalkınma Ajansı 2019 yılı Teknik Destek programı kapsamında gerçekleştirilmesi uygun bulundu

 

07.10.2019 tarihinde Çivrilİlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet KOCAKAPLAN ile Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür AKDOĞAN’ın katılımıyla gerçekleşen törenle sözleşmeler imzalandı.

 

Çivril İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet KOCAKAPLAN yaptığı konuşmada: Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan projemiz ile İlçe Müdürlüğümüzde görevli Veteriner Hekimlerin bilgi ve hizmet kapasitesini arttırılmasını hedefliyoruz. Çiftlik Hayvanlarında Güncel Teşhis Ve Tedavi Yöntemleri konulu eğitimin kırsal alanda üretim yapan hayvancılık işletmelerinin ekonomilerine olumlu katkıları olacaktır. Böylece sürdürülebilir tarım güvence altına alınarak bölgesel hayvancılığın gelişmesine katkı sağlayacaktır.

 

Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgür AKDOĞAN ise sözleşmenin İlimiz hayvancılığına hayırlı olmasını dileyerek, Güney Ege Kalkınma Ajansı olarak bölge tarımına her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.