Çivrilli Kadınlar Konya’da!

YAŞAM 28.03.2018 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivrilli Kadınlar Konya’da!

Çivril İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Kuran Kurslarına katılarak başarı sağlayan 46 Kadın kursiyeri, Çivril Belediyesi unutamayacakları bir gezi ile ödüllendirdi.   Çivril Belediyesi başarılı 46 Kadın kursiyeri günü birlik Konya’ya götürerek tarihi Karatay Medresesi, İnce Minareli Medrese, Alaaddin Cami ve Tepesi, Şems-i Tebrizi Makamı, Sultan Selim Cami, Üçler Mezarlığı, Mevlana Türbesi ve Müzesi, Ateşbaz Veli Türbesi, Meram ve Tavus Baba Türbesini gezdirerek görme fırsatını buldular. Konu hakkında Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ‘geziye katılan vatandaşlara teşekkür ederek, kültür gezilerinin devam edeceğini ifade etti.’ Başkan Güven, "Sevginin hoşgörünün manevi mimarı sayılan Yunus Emre'den, Anadolu mimarı olarak bilinen Hazreti Mevlana'ya bir yolculuk yapıldığını, tarihimizi, kültürümüzü, gönül coğrafyamızı bilmemiz millet olmanın en önemli faktörüdür. Bu doğrultuda düzenleyeceğimiz kültür gezileriyle, vatandaşlarımızın ülkemizin tarihi ve kültürel açıdan öne çıkan şehirlerini gezip görmelerini, tanımalarını sağlıyoruz" dedi.  

Çivril İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Kuran Kurslarına katılarak başarı sağlayan 46 Kadın kursiyeri, Çivril Belediyesi unutamayacakları bir gezi ile ödüllendirdi.

 

Çivril Belediyesi başarılı 46 Kadın kursiyeri günü birlik Konya’ya götürerek tarihi Karatay Medresesi, İnce Minareli Medrese, Alaaddin Cami ve Tepesi, Şems-i Tebrizi Makamı, Sultan Selim Cami, Üçler Mezarlığı, Mevlana Türbesi ve Müzesi, Ateşbaz Veli Türbesi, Meram ve Tavus Baba Türbesini gezdirerek görme fırsatını buldular. Konu hakkında Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, ‘geziye katılan vatandaşlara teşekkür ederek, kültür gezilerinin devam edeceğini ifade etti.’ Başkan Güven, "Sevginin hoşgörünün manevi mimarı sayılan Yunus Emre'den, Anadolu mimarı olarak bilinen Hazreti Mevlana'ya bir yolculuk yapıldığını, tarihimizi, kültürümüzü, gönül coğrafyamızı bilmemiz millet olmanın en önemli faktörüdür. Bu doğrultuda düzenleyeceğimiz kültür gezileriyle, vatandaşlarımızın ülkemizin tarihi ve kültürel açıdan öne çıkan şehirlerini gezip görmelerini, tanımalarını sağlıyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.